Jump to content

8800GT gigabyte nova sa garancijom

qwert00

Recommended Posts

gigabyte 8800gt 512mb, nova sa 3 godine pisane garancije u beogradu.

Moguce zamene za slabije uz doplatu(prednost za 8800gts ili ati 2600 ili za nvidia 79xx ili za ati 1xxx / 3xxx). S tim sto najvise odgovara zamena za prve dve kartice

Konkretne ponude na PM

Sto se tice kesha cena je oko ~245e u dinarima, u zameni evenutalno nesto vise, premda je to stvar ponude/dogovora

model: GV-NX88T512H-B (dakle onaj bolji model)

samo bgd u principu...

PS> ako nekom treba:

Imam i jednu polovnu x1900gt 256mb ddr3 256bit sa malim problemom sa artifaktima u 3D(izgleda da se pregreva, igrao sam witcher i hellgate na njoj bez vecih problema)Ponekad ima problem kod iscrtavanja, i to bih rekao bas kad se pregreje, da budzim neko dodatno hladjenje-mrzelo me i ne volim buku.Radila kod mene mesecima sa tim problemom-tj takvu sam je i kupio. Ali je zato cena extra niska za kesh 45e. Takodje moguca neka zamena s tim sto je cena malo veca ako je zamena a ne kesh.

Edited by qwert00

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

kolko doplate bi trazio za 8800gts 320 by asus ?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

posto vec imam 4 pitanja, da stavim detalje. Karticu sam uzeo da bih je menjao za slabije da mi ostane neka stara grafika povoljno na kraju (stara kao moja 1900 s tim sto zelim da bude 100% ispravna:) za ralziku od moje stare x1900gt koja malo zeza)

Cena za kesh je oko ~245e u dinarima

Zamene bi isle od 50+ e .Ocekujem da osoba proceni trajanje garancije (da uzme u obzir da je moja grafika nova sa 3 godine garancije i da je kupljena bas sa namerom da ide u zamenu za slabiju-ili za kesh :) , kao i atraktivnost, jacinu, kvalitet i dostupnost moje kartice u odnosu na svoju i da da neku korektnu ponudu. Prva korektna ponuda je nosi. Ponude od 20e doplate ili ponude od ~200e za kesh me ne zanimaju (posto sam je i sam platio vise od te cene, i to uzimajuci je po VP ceni iz firme mog dobrog prijatelja, koji ih takodje jako tesko nabavlja) jer mi prosto nisu isplative

U pitanju je inace bolji model Gigabyte : GV-NX88T512H-B posto postoji i slabiji model sa losijim kulerom od moje. U "nova comp" je cena bila negde oko 21000din za nju u subotu, a neki asus su imali po nekih 20.000 (mislim 19.900din)

Mislim da je relativno korektna ponuda za grafiku koja se kod nas ne nalazi.i kao sto rekoh nista nije fiksno, prosto ide najboljoj ponudi, s tim sto meni odgovara i zamena koja ne odgovara firmama tipa "nova comp":)

"U najgorem" slucaju ostace meni iako bas nisam neki gamer, ne znam sta ce mi da mi skuplja prasinu i da pokrece neki IDE ili Heroje :)

PS. eventualno moze da upadne u dogovor i neki c2d ako je povoljan posto imam neki single core CPU pa bih mogao i to da zamenim za c2d...

PSS. e da,ako nekog zanima nov c2q 6600 ili eventualno c2q 6700 u zameni njegov stari c2d+ kesh moze da mi se javi na PM jer mogu da nabavim taj CPU(nov neotpakovan sa 3 godine garancije), a kao sto rekoh mogao bih da upgrade-jem single core na dual core:)Pa moze da padne neki obostrano koristan dogovor:)

EDIT: veoma su mi bitne garancije i za CPU i za grafike, prosto ne volim komponente bez garancije:)8800gts bez garancije mi vredi znatno manje nego sa garancijom,a i mrzi me(nemam bas ni vremena) da detaljno testiram komponete bez garancije, sto bih morao...

Edited by qwert00

i ti moj, bice palita za dan-dva u eurolinku za 190 :)

dobro druze, nemoj da se ljutis :) Mislim, kapiram ja tebe da karta toliko sada vredi, ali i ti treba da razumes kad bude 21-og i 28-og 150 palita u eurolinku, da ce svim kartama pasti cena. A ko ima 2g mozga ne lozi se na isharane kulere, i original igre koje niko ne igra na netu [:D]

dobro druze, nemoj da se ljutis :) Mislim, kapiram ja tebe da karta toliko sada vredi, ali i ti treba da razumes kad bude 21-og i 28-og 150 palita u eurolinku, da ce svim kartama pasti cena. A ko ima 2g mozga ne lozi se na isharane kulere, i original igre koje niko ne igra na netu [:D]

nema ljutnje, palit kosta koliko kosta, gigabyte kosta takodja koliko kosta.

kartica je prodata

nek je sa srecom [:D]

• Create New...