KappaX Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Naime imam instaliran q3 point release 1.32 , OSP i sve je to radilo preko interneta (DIAL UP) a sada kad sam na wireless-u jednostavno ne sljaka. Ne pojavljuju se nikakvi serveri na listi. Pitao sam provajdera u cemu je stos, i rekli su mi da je u pitanju dinamicka adresa koju imam. Onda su mi ukljucili staticku i rekli da ce sve biti ok. Ponovo isto, nema servera. [:(!] U agoniji sam instalirao GAMESPY-a, koji mi je nasao nekih 1000 servera za q3 ali kad se povezujem na bilo koji od njih ono odbrojava beskonacno i nista se ne ucitava.. Ako neko ima ideju sta je u pitanju molim da mi napise neki odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Naime imam instaliran q3 point release 1.32 , OSP i sve je to radilo preko interneta (DIAL UP) a sada kad sam na wireless-u jednostavno ne sljaka. Ne pojavljuju se nikakvi serveri na listi. Pitao sam provajdera u cemu je stos, i rekli su mi da je u pitanju dinamicka adresa koju imam. Onda su mi ukljucili staticku i rekli da ce sve biti ok. Ponovo isto, nema servera. [:(!] U agoniji sam instalirao GAMESPY-a, koji mi je nasao nekih 1000 servera za q3 ali kad se povezujem na bilo koji od njih ono odbrojava beskonacno i nista se ne ucitava.. Ako neko ima ideju sta je u pitanju molim da mi napise neki odgovor. Firewall ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 all seeing eye .. koristi njega za ubacivanje servera i connect . . . i igraj na domacim keepDsmile serverima i EuNet-u. i proveri te stvari kod sebe/provajdera sto se tichu firewall-a , portova i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KappaX Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 Sto se tice firewall-a iskljucio sam ga (ZALARM) a ovi likovi sa provajdera su rekli da ne gase portove.. Jedino ako su me oni zavrnuli.. Hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Naravno da su te zavrnuli :) imao sam wifi i znam kako je ... ADSL Majka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Naime imam instaliran q3 point release 1.32 , OSP i sve je to radilo preko interneta (DIAL UP) a sada kad sam na wireless-u jednostavno ne sljaka. Ne pojavljuju se nikakvi serveri na listi. Pitao sam provajdera u cemu je stos, i rekli su mi da je u pitanju dinamicka adresa koju imam. Onda su mi ukljucili staticku i rekli da ce sve biti ok. Ponovo isto, nema servera. [:(!] U agoniji sam instalirao GAMESPY-a, koji mi je nasao nekih 1000 servera za q3 ali kad se povezujem na bilo koji od njih ono odbrojava beskonacno i nista se ne ucitava.. Ako neko ima ideju sta je u pitanju molim da mi napise neki odgovor. Ali koje notorno neznanje od strane tih iz tvog provajdera :| Mislim rofl "ne radi zbog dinamicke adrese" joj bogo .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
KappaX Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Stvarno su moroni...Pazi kad mi nekoliko igara radi u multiplayeru preko neta, samo q3 misteriozno ne radi. Popricacu ja sa njima...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 verovatno je q3 port blokiran :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ne verovatno nego jedno 100000000000% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ne kod tebe, vec ISP blokira taj port.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 ne znam da li si meni ostavio post , ali.. ja sam ostavi slicicu da bi KappaX1 znao o chemu da porazgovara sa svojim provajderom. ovo je slicica sa provajderovog mikrotika [mog provajdera]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts