headcutter[LR] Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Potrebni momci/jache devojke za promociju Games prodavnica u Beogradu i Novom Sadu. Potrebno je stajati na ulici u periodima: Petak: 12-20h Subota: 10-18h (moze i krace) Promoter drzi veliki transparent/tablu sa reklamom prodavnice Games, deli flajere zainteresovanim prolaznicima i upucuje ih na prodavnicu. Lokacije u Beogradu su krug oko prodavnice Games u Decanskoj, uglavnom Terazije, Trg Nikole Pasica Lokacije u NSu su takodje oko prodavnice Games u Bazaaru, uglavnom u krugu Zmaj Jovine ulice. Zainteresovani neka posalju meni PM sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom, pozvace vas neko na razgovor vec sutra, tako da mozete da zaradite kesh vec ovog vikenda. Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 /bump Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts