mth.LanMi Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Ko si ti timeout?ovo je moj mail i moj acc,ne svidja ti se tu mod i admini nemogu da ti pomognu,slusas li sebe? Edited December 1, 2007 by mth.LanMi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ko si ti timeout?ovo je moj mail i moj acc,ne svidja ti se tu mod i admini nemogu da ti pomognu,slusas li sebe? E debil ne glupiraj se da ne umres pre vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Nek se ovde neko dogovori ko je lud? :D Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Lud jebe zbunjenog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mth.LanMi Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Zivko prekini ili zovem Milicu da mi ponovo po blajva,pa ti posle placi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) uh...evo ovako: mTh.LanMi(sa rura)je neki nama nepoznat lik koji se predstavio kao pravi milan koji je osnovao clan ... sudeci po ovome sto pise kapiram da je iz Turije jer poznaje pravog milana evo vidim i check-matea pa ih nesto proganja na ovaj nacin...tako da sve sto on napise u vezi clana znajte da je laz ili sprdnja velika.... Sto se tice clana istina je da postoji^^ za sada se radi na sajtu i ligama koje cemo uskoro poceti...tako da eto jos jednog napredka sto se tice nase wc3 scene, u ovom slucaju nadam se uspesne Edited December 1, 2007 by WrVoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Zivko prekini ili zovem Milicu da mi ponovo po blajva,pa ti posle placi... Rade isamaracu te!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ako nekom zatreba body guard zovite slobodno Ae gl hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 uh...evo ovako: mTh.LanMi(sa rura)je neki nama nepoznat lik koji se predstavio kao pravi milan koji je osnovao clan ... sudeci po ovome sto pise kapiram da je iz Turije jer poznaje pravog milana evo vidim i check-matea pa ih nesto proganja na ovaj nacin...tako da sve sto on napise u vezi clana znajte da je laz ili sprdnja velika.... Sto se tice clana istina je da postoji^^ za sada se radi na sajtu i ligama koje cemo uskoro poceti...tako da eto jos jednog napredka sto se tice nase wc3 scene, u ovom slucaju nadam se uspesne ako je iz Turije, onda je sve u redu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 samo sam dao do znanja xD again Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 decko je pitao za klan oce li neko ili ne, sta ovaj pinki nesto filozofira odma kad je reta na kub ne lozi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 p1nke > all remember! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChvoKy Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ebo vas p1nke cro u dupe , ti se lozis muto mutavi , ne vidis dalje od nosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Chvoky, pozdravi samo Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChvoKy Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ma vazi sa tim forama koje su dorasle 10to-godisnjaku,samo to i znate kad ste degeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Cvoki izduvaj istegni samo... grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ebo vas p1nke cro u dupe , ti se lozis muto mutavi , ne vidis dalje od nosa :)))))))))))))) ne lozi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Chvoky mi ga COKI! Edited December 2, 2007 by misaking[X] Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mth.LanMi Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 Ljudi nisam zeleo da ovaj topic postane mesto za vredjanje i prozivanje,sram vas bilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts