Jump to content

prodajem karte za za zvezda bolton :D

Kal1mero

Recommended Posts

joj kako kenjate

pravila nisam smislio sam, pricao sam prvo sa ivanom kako bi trebalo stvari da izgledaju

niko ti margi ne brani da otvoris topik u klan-rur podrska i povedes debatu o pravilima, pa ako se ljudi koji vode forum sloze da su sadasnja losha, bice mi drago da opet izigravam zakonopisca :)

stvari su jednostavne - i meni je ponekad hevi kad vidim sta ljudi postuju, ali ova tvoja akcija je ista kao kad bi isao pijacom smarao cigitje da je kupus kod njih skuplji i losiji nego na tezgi pored, ili tapkarose ispod zelenjaka da po toj ceni nikad nece prodati.

posto to niko ne radi, isti princip je primenjen i ovde

LOL... ja sam tek sada video da je starbak = moderator...

lik (15 godina, rekao bih klinac ali da se ne uvrede najmladji clanovi foruma :) ) je pre neki dan zajebavao seljake na pijaci kako je kupus (gde napisa bas kupus kao primer FFS) jeftiniji u maksiju... jedan malo nervozniji mu je napravio 12 kopci na glavi... rezime: bolje je zezati kalija na forumu, nego seljaka na pijaci... ^^

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

pravo pitanje je sta si ti trazio na pijaci ?!: D ako nisi kupovao kupus ?:D

prodavao kupus... :))))

sedeo u igraonici... igrao dotu... pricali mi lokalni klinci... nisam im verovao dok nisam video lika sa pola glave i calmom... :)))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

• Create New...