Kal1mero Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 obrati se lesku on je imao karte za jug :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coacar Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 prodajem jug ispod cene. 650din 0653392291 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 joj kako kenjate pravila nisam smislio sam, pricao sam prvo sa ivanom kako bi trebalo stvari da izgledaju niko ti margi ne brani da otvoris topik u klan-rur podrska i povedes debatu o pravilima, pa ako se ljudi koji vode forum sloze da su sadasnja losha, bice mi drago da opet izigravam zakonopisca :) stvari su jednostavne - i meni je ponekad hevi kad vidim sta ljudi postuju, ali ova tvoja akcija je ista kao kad bi isao pijacom smarao cigitje da je kupus kod njih skuplji i losiji nego na tezgi pored, ili tapkarose ispod zelenjaka da po toj ceni nikad nece prodati. posto to niko ne radi, isti princip je primenjen i ovde LOL... ja sam tek sada video da je starbak = moderator... lik (15 godina, rekao bih klinac ali da se ne uvrede najmladji clanovi foruma :) ) je pre neki dan zajebavao seljake na pijaci kako je kupus (gde napisa bas kupus kao primer FFS) jeftiniji u maksiju... jedan malo nervozniji mu je napravio 12 kopci na glavi... rezime: bolje je zezati kalija na forumu, nego seljaka na pijaci... ^^ jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 pravo pitanje je sta si ti trazio na pijaci ?!: D ako nisi kupovao kupus ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 pravo pitanje je sta si ti trazio na pijaci ?!: D ako nisi kupovao kupus ?:D prodavao kupus... :)))) sedeo u igraonici... igrao dotu... pricali mi lokalni klinci... nisam im verovao dok nisam video lika sa pola glave i calmom... :))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 obrati se lesku on je imao karte za jug :D mislim da je ortak ipak odlucio da ide... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 mislim da je ortak ipak odlucio da ide... ;) zvezda se voli svakog dana, a ne samo protiv partizana... ;p jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 i .. ? jel prodao za 1600? ja sam prisustvovao trenutku kada je lik kupio sever, ispred blagajne, za 300din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 za 800 sam prodao ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts