urgh Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 elem, chika margi daje 1x2 karte za vecerashni cert u skc-u. nastupaju: rambo amadeus, dlm, intruder i josh neka leva grupa. nema dakle nikakve kvake, neko ce kove dobiti za dz, jedino shto ce taj neko morati da uradi je da nacrta svoje dupe ispred devete gimnazije ili studenjaka na novom beogradu oko 19, 20h. cimnite me na pm, ostavite neki mob na koji mogu da vas kontaktiram, to bi bilo to. prednost ce naravno imati ljudi koje poznajem, ali en ochajavajte poshto masa ljudi koje znam veceras ide na neka druga mesta;) toliko. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 first :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 rekoh pm+mob;) elem do 16,17 cu vas obavestiti kome to ide. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts