Yoda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Desava mi se da u sred igre krene da mi pokazuje Warning: CL_FlushEntityPacket Sta treba da radim, skace mi ping nekontrolisano.. A nije problem sa netom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ma ne nije problem sa netom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Pa radilo mi je do pre nedelju dana.. Sve ostalo mi radi normalno, samo cs zajebava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 rate-ovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 15000 60 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turshija Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 e to sa flush entiti kurac palac se dogadja svima po svetu ... to ti je problem shugavog steama .... ja imam Telekom ADSL 1024/128 i nekad mi se to dogadja ... skochi ping odjednom na 1000 kada pingujem google za to vreme u pozadini i uradim alt + tab isto tako skache ... ali jedan interesantan fenomen sam slucajno otkrio ... Imam NetLimiter koji koristim da ogranicim nekim programima pristup netu ili brzinu kojom pristupaju kako bih mogao recimo da skidam neshto sa neta brzinom 20-30kb\s a za to vreme da igram sa lepim pingom ... E sada ... Taj program izlista sve programe i igre koje su upaljene i njihov pristup netu (upload i download) ... Za vreme tog CL_FlushEntiti kurca palca ako alt + tabujem i pogledam u konekcijama Steam napravi jedno 100 konekcija ka istoj ip adresi i svaka koristi po 1kb\s upload i download ... mislim da je to neki bug koji ovi buljashi iz steama jos uvek nisu otkrili i popravili ... e sada jos neshto zanimljivo je sto ukupna brzina downloada i uploada meni bude otprilike 20kb\s download i 300kb\s upload !!! (iako je moj upload maximum 16kb\s !!!! ) ako neko sazna nesto dodatno neka kaze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Mislim da ima josh jedno 10 ovakvih topica , samo treba da se pogleda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts