LInn Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Interesuje me naime posto su mi rekli da ce na PC turniru ucesnici donositi razlicite joysticke i kontrolere koliko je to zaista tacno? Vlasnici igraonica smatraju da to dodatno komplikuje turnirsku satnicu jer moze nastati problem oko drivera(da li postoje,vreme za njihovo instaliranje etc). Pa igraci informisite me na cemu igrate! Ako koristite joysticke koji su itd. A sve to u cilju sto bolje organizacije turnira. Pozdrav i vidimo se uskoro :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 I ako ne igram FIFU, mogu pouzdano da ti kazem da vecina igraca koriste gamepadove ili sta vec, a za instalaciju mog gamepada (Logitech Dual Action) treba oko 5-10 min da sve zavrsim (bar toliko meni). Jeste da nema veze sa fifom ali sa gamepadom ima veze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Interesuje me naime posto su mi rekli da ce na PC turniru ucesnici donositi razlicite joysticke i kontrolere koliko je to zaista tacno? Vlasnici igraonica smatraju da to dodatno komplikuje turnirsku satnicu jer moze nastati problem oko drivera(da li postoje,vreme za njihovo instaliranje etc). Pa igraci informisite me na cemu igrate! Ako koristite joysticke koji su itd. A sve to u cilju sto bolje organizacije turnira. Pozdrav i vidimo se uskoro :) Lidija, ja koristim logitech dual action i ne treba nikakva instalacija svaki komp ga odmah ucita. Kad planiras da pravis novi turnir? ,mogla bi da napravis uokviru toga turnir i u pimpovanju kao u MOJU da dobijem rezervnu loptu ako izbusim ovu Pozz. Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Svi ugavnom koristimo logitech game pad-ove moj je RumblePad i ne mora da se insalira kao i vecina istih ! Pozz Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Lidija, ja koristim logitech dual action i ne treba nikakva instalacija svaki komp ga odmah ucita. Kad planiras da pravis novi turnir? ,mogla bi da napravis uokviru toga turnir i u pimpovanju kao u MOJU da dobijem rezervnu loptu ako izbusim ovu Pozz. jaooo...i ovoga je bilo a? piiiii daj sledeci put,ja cu samo glavom... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Vecina igracha koristi gamepad Logitech Dual-action (plug&play), ne trebaju drajveri. Prvenstveno samo igrachi bi trebalo da instaliraju svoje gamepad-ove jer oni znaju kako im najvise odgovara, ali ako nesto ne stima, onda uskace organizazija ( ja ). Oko patch-a za fifu i pravila, i instalaciju za to cu se ja pobrinuti. Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) ja igram na tastaturi tako da neme nikakvih problema sto se tice toga !!!a sve mi je jedno kakva je tastatura necu vuci svoju iz vrbasa !!! [:D] By: F@ke® Edited November 5, 2007 by Joko_ Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ako neko donese tastaturu za nju ne treba instalacija !!! Oce li biti opet u Moju!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ja igram na gamepadu znas na kojem rekao sam ti na turniru i uz njega imam disk instalacija za 2-3 min i to, a gde ce biti Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Trenutno smo u pregovorima gde ce se turnir odrzati. Trazimo najbolju soluciju. Pedja ako kazes da to nije problem ja sam srecna. Planirano je da neki minium za pc turnir bude 40 ljudi- WISH ME LUCK :) Pozdrav svim fifa playerima! Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Trenutno smo u pregovorima gde ce se turnir odrzati. Trazimo najbolju soluciju. Pedja ako kazes da to nije problem ja sam srecna. Planirano je da neki minium za pc turnir bude 40 ljudi- WISH ME LUCK :) Pozdrav svim fifa playerima! Be happy :) Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 40 ljudi je minimum ako ne bude bilo toliko turnira nece biti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Ma bice turnira...samo treba animirati sto vise ljudi... Nervira me taj pes...realno svi ga igraju...iako FIFA08 > PES Pisite ko je zainteresovan za turnir...cisto da imam evidenciju koliko vas je.... Ja garantujem da ce organizacija i zezanje biti jos bolji od proslog turnira...a vi treba da se postarate za brojnost a samim tim i nagrade... :) Pozdrav Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ma bice turnira...samo treba animirati sto vise ljudi... Nervira me taj pes...realno svi ga igraju...iako FIFA08 > PES Pisite ko je zainteresovan za turnir...cisto da imam evidenciju koliko vas je.... Ja garantujem da ce organizacija i zezanje biti jos bolji od proslog turnira...a vi treba da se postarate za brojnost a samim tim i nagrade... :) Pozdrav auuuuuuuuuuuuuuuuuuu... koja prijava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 auuuuuuuuuuuuuuuuuuu... koja prijava... Polako bez 'prljavih' reci. Neka se zenska populacije sada prepucava :) Ostani po strani NHFS Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 koje su sanse da sledeci turnir bude u nedelju npr? bilo koja nedelja... Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 koje su sanse da sledeci turnir bude u nedelju npr? bilo koja nedelja... To sve zavisi od organizatora (igraonice). Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 (edited) Lesinzr? Sta ti nije jasno ? Si bio na proslom turu? Nisi ! Nemas pravo glasa stoga :P :) Trebalo bi bar ti Pedja da znas da organizator nije igraonica vec Extreme tako da :) gg Edited November 7, 2007 by LInn Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 bojkotujem i sledeci turnir zbog ove lidijine izjave Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 Ti gubis Pero... :P Gde je vatre tu je Highly :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Lesinzr? Sta ti nije jasno ? Si bio na proslom turu? Nisi ! Nemas pravo glasa stoga :P :) Trebalo bi bar ti Pedja da znas da organizator nije igraonica vec Extreme tako da :) gg jeste da sam ja lesinzr,ali ti si se opasno prijavila... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 jeste da sam ja lesinzr,ali ti si se opasno prijavila... :D Aj ako ti tako kazes :) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 VRBAS dolazi ponovo 100% VELIKI POZZ !!! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 VRBAS dolazi ponovo 100% VELIKI POZZ !!! Dolazim i ja :) Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Pedja pa bez tebe se ne moze Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts