Gia @ vozd Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 prodajem mx 518 star lapo godine slabo koriscen cena oko 2 crvene info pm KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 prodato Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 prodato kad pre dojko.. nisam ni stigao da smeknem budi bre tr00i kupi razera da ti ide uz podlogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ma jooooook :D mx518 ftw :D :** Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 prodato moze lock delete shoki cujemo se KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts