F@ke® Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Krecemo jos malo pa se vidimo !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 znaci mogu samo da kazem da sam dobio rebbu jednu tekmu , a igram prvi put fifu u zivotu , dolazim do zakljucka da sam mnogo dobar igrac HVALA ! :) dobra organizacija bravo lidija Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 bilo je full,do jaja sam se zabavio i odrao sam vas ko pichke i ako prvi put igram.Izvinjavam se svima shto se derem dok igram,ali ono,nisam nosio bensedine.Sve u svemu bilo je do jaja Mnogo lud baja Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Pazi se BAJO, mozda sledeci put nece biti mene da te proguram. Org. je bila extra. Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Pozz svima bilo je lepo hvala na cestitkama !!!Organizacija je bila extra moramo da pohvalimo Lidiju :D fuca mi se jako dopala zelim vam puno srece !!! El nino snacicu se ja [:D] i jos nesto dobar ti avatar [:D] Edited November 5, 2007 by Joko_ Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja bi zeleo da javno cestitam mom bratu na osvojenom 1.mesto na turnitu ! cestitam JOKO !!! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Sta reci organizacija je bas bila na nivou dobro zezanje i to je bilo extra, svaka cast svima na dobroj igri i veliki pozdrav nasim prijateljima iz Vrbasa na osvojenim nagradama i na prvom mestu Joko znao sam da ce jednom doci Mare nadam se da ste to kako valja posle proslavili kuci, Lidija svaka cast, samo nastavi tako jer ovakve manifestacije stvarno znas da sredis, pozdrav svim gamerima pa naravno vidimo se na PC, braco slike mi posaljite pa da ih izbacimo [jumpy] I naravno slicica Pozdrav Braco Edited November 5, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) hvala braco !!! naravno da smo proslavili kako taj deo da propustimo !!! Bio sam sinotj u MOJO-u, bash je lep shank, a bogami i chill out foteljitze A tek zhenska koja radi ako mislis na nevenu slazemo se !!! [:D] nice girl [:D] Edited November 6, 2007 by F@ke® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 a meni je neshto u glavi lidijina sestra o[^_^]o Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts