Pajser Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Logitech G3, odlichno ochuvan, kao nov, star ~godinu dana, 30e ili 2400 dinara Logitech MX400, dobijen na turniru, korishcen kao backup mish, bukvalno nov, 25e ili 2000 dinara Logitech Sports Headphones Lime, nove, neotvorene, dobijene na WCG-u, 10e ili 800 dinara Moguc dogovor, kontakt na PM ili na mail pajser@gmail.com Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 vrlo zainteresovan za sluske, moje se pokvarile pre par dana. ajde baci mi mob na pm please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Imash PM. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Logitech G3, odlichno ochuvan, kao nov, star ~godinu dana, 30e ili 2400 dinara Logitech MX400, dobijen na turniru, korishcen kao backup mish, bukvalno nov, 25e ili 2000 dinara Logitech Sports Headphones Lime, nove, neotvorene, dobijene na WCG-u, 10e ili 800 dinara Moguc dogovor, kontakt na PM ili na mail pajser@gmail.com pajsi ocu g3 ajde pusti mi pm jer mozes da mi posaljes postexpresom . kisss burekkkkk Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Slushalice prodate. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts