pro.kids|v0xy Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ne znam sta treba da uradim da mi ping bude ok, ping mi je 400, a sinoc su mi uveli ADSL on mi je rekao da ima tamo negde da se namesti da ne bude toliki ping,ali ja to ne znam pa ako moze neko da mi pomogne oko ovog problema(cs 1.6) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 rate cl_cmdrate cl_updaterate e sad zavisi od tvog adsl-a koje vrednosti ... probaj 16000 71 71 i tako probavaj smanjuj povecavaj dok ne vidis da je ok ... a neko ce da ti "flejmuje" post jer mogao si procitati malo po forumu ima gomila ovakvih pitanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sombi Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 rate cl_cmdrate cl_updaterate e sad zavisi od tvog adsl-a koje vrednosti ... probaj 16000 71 71 i tako probavaj smanjuj povecavaj dok ne vidis da je ok ... a neko ce da ti "flejmuje" post jer mogao si procitati malo po forumu ima gomila ovakvih pitanja :D Ako mu losa centrala, nema sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts