Aca~ Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Zabo jel si ti retard ili sta? Pogledaj gore postove pre nego sto lupis neku nebulozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 NE ZANIMA NAS MENTOLU!!!!!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Sta ti je sa mozgom? Brain damage? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Cable Net Rules ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Wireless kao wireless je mnogo bolji prenos podataka, ali moj brat verovatno nema nikog na centrali ko koristi isto adsl pa mu radi extra. Download mu je uvek oko 100 uzeo je 1 mbit. Pa jeste mama ali ako duva vetar mozes se pozdraviti sa igrom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Jako si mi ti pametan, meni nije smetalo nishta 3 - 4 godine ti si sada doshao da mi objasnish. A i logicno je da stabilno postavish tu antenu a ne da je vezes za drvo nekim kanapom. Edited October 21, 2007 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Kolac vam je spreman :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Jako si mi ti pametan, meni nije smetalo nishta 3 - 4 godine ti si sada doshao da mi objasnish. A i logicno je da stabilno postavish tu antenu a ne da je vezes za drvo nekim kanapom. This post has been edited by Goga[TT]: Today, 10:17 Ma ono uchvrshcena je ali ovde kad duva vetar neduva slabo nego lomi sve zivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templar797 Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 Naravno da imas problema kad si na ninet-u. Jednostavno mnogo im se smanjio kvalitet internet-a. Stalan time out je nemoguc za igranje dok surf radi, a u zadnje vreme sam cuo da ni torrent-i ne rade. Ako zelis da nikada nemas probleme sa Online Igricama i da imas EXTRA ping predji na Exe-Net. Jednostavno mnogo su bolji i od kablovskog sbb-a i od bilo kog adsl-a i imaju lokalnu mrezu. To je moje iskustvo. Ping na kanteru mi ne prelazi preko 15-25ms na beogradskim serverima a battle.net radi kao sat. Time Out - to nikada nisam video na exenet-u. Koristim vec pola godine. Mislim da daju test nalog ali nisam siguran. Da, lepo si cuo, torrent-i takodje ne rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts