hG.Duron Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) Heh opet ja nesto pametujem :) sta mislite da naprawimo nas neki PVPGN server gde bi ono bili swi nasi :D i onda je lako tu organizowati bilo sta...ponekad swracam na eurobattle.net server gde widim da ima preo 300 nasih sto igraju dotu kao i w3 igraca. Nebojte se nisu noob-ovi bas swi :D uglawnom najbitnije je LESS LAG... Pronasao sam owde iz starih topic-a jedan Nowosadski server gde sam malopre bio PING 19 sto znaci da je extra za dotu ili war3... btw. ako iko zna neshto o prawljenju tih PVPGN servera nek napishe neshto owde poshto sam ja pokushawao i ne ide mi bash od ruke...doshao sam do pola puta :D tj pronashao sam potrebne fajlowe i emulatore ali da ga pokrenem...nece... P.S. ewo za owaj Nowosadski wam treba onaj Gateway Edditor 80.74.163.130 zona +1 Edited October 9, 2007 by hG.Duron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Za dotu i custom gameove postoji list checker program, ping je 10 kad srbi hostuju srbinu, a prema strancima je 20-40, a postoji i ggc, a srba za to nema dovoljno, inace ovaj post je bez hejta, samo realnost, svi na forumu ce se sloziti :) A ti si bas neki Proka pronalazac Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hG.Duron Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 Trudim se da okupim nashe swe na jedno mesto... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ima nas kolko oces, raspitaj se za srpske clanove, ima ih par, tipa hdx/cube trenutno, tu nas ima, a za dotu nas ima svuda :) A sto se laga tice vec sam objasnio, lepo se trudis, al nema poente :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ne razumem sto je nekima tesko da koriste ggc jbt...nema laga uopste znaci najgotivnija stvar za koju znam... A nema ljudi(igram ladder pada mi 3i na ladderu 6 puta i gubim 5 partija :P) u cemu je poenta TT ... Trebalo bi tamo da imamo neku sobu i ono...to je bolje po moJE misljenje ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ne razumem sto je nekima tesko da koriste ggc jbt...nema laga uopste znaci najgotivnija stvar za koju znam... A nema ljudi(igram ladder pada mi 3i na ladderu 6 puta i gubim 5 partija :P) u cemu je poenta TT ... Trebalo bi tamo da imamo neku sobu i ono...to je bolje po moJE misljenje ;p hehehe ja kolko znam sredjuje se to.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 I ja sam chuo takodje da se potpisuje peticija valjda :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Pa ne bi bilo lose za srpsku ggc sobu ali ono , a i stvarno napravili ljudi ona clan bnl a skoro nikad nikog nema, jes da i ja nedolazim puno ali imam nekih obaveza u zadnje vreme pa nemogu jbga, ali ono kada imam slobodnog vremena navratim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Pa srpski ggc kanal treba uskoro da pocne sa radom, kao sto je Goga vec rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ja imam jedno pitanje u vezi sa GGC-om... kad pochnem igru nece skroz da udje u warcraft nego postoje gore opcije one izlaz, minimiziraj i da smanjim prozor; zbog toga kad idem mishem gore nece da ide gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Imas na ggc-u valjda opciju 'window mode', e pa to uncheckuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 postoji nash pvpgn server, koji je upravo u fazi poleta sto se tice broja korisnika i igraca kome treba info, pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Imas na ggc-u valjda opciju 'window mode', e pa to uncheckuj hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts