bobby011 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 E ljudi jel moze neko da mi da link za neki guide ili da mi kaze gde sta i kako da bih dosao do sketis ili ogri la dayli questova... Hvala u napred ... Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 E ljudi jel moze neko da mi da link za neki guide ili da mi kaze gde sta i kako da bih dosao do sketis ili ogri la dayli questova... Hvala u napred ... za sketis ti je preq u shatrath city-ju pored ono majmuna za leternja a za ogri la imas nekiliko preq treba da pobijes sinove od grulla i imao ih je mnogo ;) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 za sketis ti je preq u shatrath city-ju pored ono majmuna za leternja a za ogri la imas nekiliko preq treba da pobijes sinove od grulla i imao ih je mnogo ;) Hvala .. ipak moracu sam da se snadjem oko ogri la ... gruul ima dece po celom outlendu :D samo ko mu je zena bila ... Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 grull je karo ko lud :) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts