DisgustinG Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) KUPUJEM: SLUSALICE: Sennheiser PC156 USB PODLOGU: Razer Mantis Control ili Mantis Speed TASTATURU: Razer Lycosa MISA: Razer DeathAdder ili Microsoft Habu Pozzzzz Edited October 7, 2007 by DisgusitnG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Kupujem: Slusalice: Sennheiser PC156 USB Podlogu: Razer Mantis Control ili Mantis Speed Tastaturu: Razer Lycosa Pozzzzz prodaje drugar mantis speeda 1500dinara fixno ako te zanima info na PM... #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 koliko nudis za habua? star je oko 2 meseca, koriscen oko 3 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovanspanjo Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 koliko nudis za habua? star je oko 2 meseca, koriscen oko 3 nedelje. koliko trazis za habu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 zadnji put kad sam ga video u comtrade-u, bio je ~80 evra. 'ajde 50 npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DisgustinG Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 (edited) HOCE DRUG DA GA ISPAZARI CU TI PUSTIM MOJ MSN NA PM[ Mozemo da ga izpazarimo za 50jura ili 4000 din u vrh glave jel za 4400din moze da se ispazari najbolji Razer Death Adder On bese ima 2000dpi jel tako? Ali RAZER LYCOSA MI JE MNOGOOOO POTREBNAAAA AKO IMA NEKO NEKO NA PRODAJU NEKA MI JAVI HITNO MI JE POTREBNA POLOMIO SAM MOJU!!! Edited October 9, 2007 by DisgusitnG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 HOCE DRUG DA GA ISPAZARI CU TI PUSTIM MOJ MSN NA PM[ Mozemo da ga izpazarimo za 50jura ili 4000 din u vrh glave jel za 4400din moze da se ispazari najbolji Razer Death Adder On bese ima 2000dpi jel tako? Ali RAZER LYCOSA MI JE MNOGOOOO POTREBNAAAA AKO IMA NEKO NEKO NA PRODAJU NEKA MI JAVI HITNO MI JE POTREBNA POLOMIO SAM MOJU!!! Razer Death Adder 3990dinara na popustu u game-S u beogradu :) ima 1800dpi #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DisgustinG Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 Death Adder je extra moram da ga ispazarim jel znate da on ima optiku ali opasnu :) Ima 3 opticka lasera postavljena u trougao i svi citaju istu tacku iz 3 razlicite pozicije. A jel zna neko sta to znaci to znaci da je RAZER DEATH ADDER NAJBOLJI MISSSSSSS :) MORAM DA GA ISPAZARIM zIG kazi vladi molim te da mi sacuva podlogu preksutra ili naksutra cu ga zovem da se dogovorimo pOz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Da i igracesh mnogo bolje nego inache kad ga kupish. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Death Adder je extra moram da ga ispazarim jel znate da on ima optiku ali opasnu :) Ima 3 opticka lasera postavljena u trougao i svi citaju istu tacku iz 3 razlicite pozicije. A jel zna neko sta to znaci to znaci da je RAZER DEATH ADDER NAJBOLJI MISSSSSSS :) MORAM DA GA ISPAZARIM zIG kazi vladi molim te da mi sacuva podlogu preksutra ili naksutra cu ga zovem da se dogovorimo pOz! Podloga ce biti prichuvana par dana... #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts