vip89 Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Zelim da prebcim maga sa drugog aka na moj i jos nesto taj mag je na drugom serveru Da li neko zna koliko to zadovoljstvo izadje i PLZ objasnjenje kako mogu to da uradim =====THX unapred====== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 hm ako se ispunjavaju isti podaci jel moguce imati isti username ili mora biti razlichit ?:) Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ok imam josh jedno pitanje posto su uveli sada one ******** npr kod mene je Pavle M****** e sad ja nekad moje prezime pishem sa C nekad sa Ch (Č) .. Momch... ili Momci.. zaboravio sam kako sam napisao na jednom accountu :D i sad ne mogu da aktiviram drugi dok ne saznam kako je napisano na prvom ;\ da mogu da prebacim jedno Shamana .. postoji li ikakva mogucnost da se to otkrije ? Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Hvala bro' .. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts