crisis Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 E ljudi sad sam dobio MadFroga, na Evropi. Rank je jedan u diamondu i igrao sa protossima, zna li neko da li je to pravi ili fejk? :) Evo replay-a: http://www.2shared.com/file/lHqQpn7t/Error__T__vs_MadFroG__P_.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ti si igro sa ovim likom http://sc2ranks.com/eu/396702/MadFroG madfrog igra zerga i ima 1500+ poena http://sc2ranks.com/eu/248476/MaDFroG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisis Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Aha, ok. Bilo mi je cudno sto je protoss, al' ponovo sam se ponadao. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Da, ko ja kad sam u ponoć 27-og bio aktivirao svoju kopiju SC2 pa mi je među aktiviranim igrama napisao [sCII-1] pa se ja ponadao da sam baš ja prvi u svetu aktivirao SC2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 madfrog iz warcrafta undead, igrao za sk clan koliko se secam micro ubica :) gledao sam njegove repove u sc2... igra super Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 (edited) auuu kako me iscedi neki teran malopre... pobegao na meteor na scrapyardu i napravio 3241241 tureta i masu vikinga,trebalo mi je pola sata da ocistim to sa kerijerima :S moze li neko da me prosvetli sa informacijom kako se ulazi u diamond ligu? 17i sam u platinumu ali mi padaju samo even matchevi,jako,jako retko da je opponent favored.e sad nije ko da sam odigrao puno meceva ali vidjam ljude koji imaju tipa 20-10 da su u diamondu.jesu to likovi koji su se prve nedelje ubacili pa sad ne igraju ili kako? malo mi sakuje skor jer sam imao pauzu 35 dana pa su me prve nedelje kad sam se vratio samo cheesovali na stratove koje nisam do tada susreo... Edited September 14, 2010 by mLO Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Ja sam igrajuci na reminom acc ushao u Diamond pikajuci 5 partija dnevno za nekih 5 dana tako da ne vidim problem. Pobedjuj dovoljno, i izgubi barem jednu i kad tad prebacice te u Diamond . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 auuu kako me iscedi neki teran malopre... pobegao na meteor na scrapyardu i napravio 3241241 tureta i masu vikinga,trebalo mi je pola sata da ocistim to sa kerijerima :S moze li neko da me prosvetli sa informacijom kako se ulazi u diamond ligu? 17i sam u platinumu ali mi padaju samo even matchevi,jako,jako retko da je opponent favored.e sad nije ko da sam odigrao puno meceva ali vidjam ljude koji imaju tipa 20-10 da su u diamondu.jesu to likovi koji su se prve nedelje ubacili pa sad ne igraju ili kako? malo mi sakuje skor jer sam imao pauzu 35 dana pa su me prve nedelje kad sam se vratio samo cheesovali na stratove koje nisam do tada susreo... poenta je da dobijes even meceve kako bi aj da kazemo dokazao da treba da igras protiv favorizovanih protivnika (iz diamond lige). Kad vezes 4,5 pobeda protiv even i par protiv diamond eto tebe tamo :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 pa kazem fail mi je skor imama 34-30,svi su mi even matchevi.neki dan sam vezao pet zaredom i o5 mi ne pada niko iz diamonda :) problem mi je bila velika pauza pa kad sam se vratio jos sam nesto mrsio muda i igrao sa zergovima i vezao mnogo poraza,pa se sad vadim iz sranja :) Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 samo igraj i prebacice te:) btw, ne znam sta se svi loze pa kace 1vs7 insane kompova, eno i husky okacio, ko da je to ne znam sta...igra se jebeni ffa, samo se zastekas, namasujes kerijere/kruzere i gg...u kecu je to bilo vec nesto, kad si igrao sam vs 7 compova u savezu, a i to je bilo lako sa terranom ili tossom...jedino je sa zergom bilo malo cimanje, ali lurker rush je radio posao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Pa FFA nije problem, ali 1v7 insane compova mi je prilično impresivno, kako god da pobediš. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 ali to nije 1v7 meelee kao u kecu gde su svi u savezu vs tebe vec jebeni ffa...ja upalio da probam cisto i odradio ga lagano, kompovi se pobili medjusobno, ostala dvojica, njih ocistio kerijerima i gg...a fps mi je bio 1 bukvalno dok nisu ostala samo ova dvojica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 dule, 1. prilicno sam siguran da se ljudi ne hvale sto su dobili ffa, nego melee 2. pise se melee :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 evo sad sam uradio 7 insane ffa, trebalo mi je 5 parija doduse, dok mi nije pala na pamet genijalana ideja da igram protiv 7 jadnih zergova. E onda sam presao lagano. 20 fotona na ulazu dok ne izadje 10+ void reyeva Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 mada, mozda i gresim :))))) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) Jel moguce da nijedan srbin ne igra na TeamLiquid Altitude invitational turniru? Sad sam bash gledao prijavljene i medju 450 ucesnika nijedna srpska zastava. Edited September 18, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 ja bih igrao da sam znao za turnir.. saznao sam pre 2 dana... :( Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Naravno da je moguće. :) Učestvovao sam na 20-30 turnira i mislim da sam samo 3-4 puta video srpsku zastavu! Nije mi jasno što ljudi ne učestvuju na turnirima više, možda ih mrzi da čekaju izmedju svake partije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 pola nW-a nije ni znalo za tl open, a i da su znali ne bi mogli da dodju, imali smo cw :) shmi vec smo te zamenili! ne zuri kuci! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Ja sam video čim se pojavilo obaveštenje na TL, ali jbg ne mogu da igram - viša sila. Drago mi je da vam nedostajem! :D Mada vidim da cepate i bez mene. Samo napred! Vidimo se na 4. mechu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 viljushko daj link te sc2 clan lige u kojoj ste prebili iF i one nemce ... gj btw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 iskreno, ne znam ni kako se tacno zove liga, ni njen sajt :D sorry neka ML liga valjda al ne mogu da nadjem sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 pa pitaj svog orgu.. valjda zna :) nasao sam ovo www.sc2ml.tk ali nema nista tamo u vezi klan lige.. vec samo solo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 zerg moze da skuplja minerale 7% brze :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts