Zimbara Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 znachi pokushao da se spojimo ja i drug ali nemoze nikako. na v28 on dobije "wrong ip" ili tako nesho, a na v21 dobije neki C class error. to sam chitao da treba da se stavi sv_lan 0 ali se on vrati na "1" i o5 ne moze da se prikachi. da li neko ima iskustva sa ovime neka pomogne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giason Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 zasto preko hamachia jednostavno kreiraj ti kucas sv_lan 0 i das mu svoj ip i picite isto tako mozes da kreiras dedicated server al moras da mu promenis port sa 27015 na 27016 da bi mogao da udjes i picite :D Quote s' verom u boga za kralja i otadžbinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbara Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 ma znam, muchio sam se preko kamachija da "olaksham" sebi ali nisam uspeo pa sam na kraju napravio dedicated :P i igrali se lepo... nashao sam u medjuvremenu i ovo http://www.hamachi-games.ic.cz/index.php?page=14 ali ni to mi nije pomoglo.. to je za stariju ver. hamachija, u novoj je drugachije to, ali i dalje mi ne radi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka_sm Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (edited) Ljudi i ja bi da kreiram "dedicated server " da pržim sa komšijom... imamo obojica ADSL/PTT/512, ajde mi objasnite malo oko tog dedicated servera, koliko sam shvatio napravim server u LAN-u spustim konzolu kucam sv_lan 0 pre svega vidim koji mi je IP jer se menja na ADSL-u i dam mu da on u play online, na ADD IP ukuca moju IP adresu. Dali ce to tako raditi??? Hvala na razumvanju, ako sam lupao gluposti bar sam vas nasmejao :) :) :) i ne smejte se vishe nego pomažite!!! Edited October 10, 2007 by proka_sm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 koliko ja znam lan veza je za kompove koji su ravno umrezheni tako da ne treba da pravish u lanu nego online ili kako to vetj ide ... mozhda greshim :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts