GcV.Bjeli Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 priznaj...pogledao si mi u profil i video kad mi je rodjendan ;))) meni samo fali dva dana do skorpije i nekad vise nalikujem tom znaku :) jesam, ali sam pre toga pretpostavio :) 2 dana su mnogo :))) a sto bezis od nas vaga?traume? da i to vise trauma iz vise puta ... manipulating vagina, disappaear! :))))))) edit : btw skorpije su mi gotivne, posto sam jel vec 2 godine sa jednim emotivno nezrelim djubretom edit 2 : btw, sad sam tek procitao celo i mogu da kazem da je horoskop djubre, posto ga je izgleda napisao lik koji nista nije jebao u zivotu, a keva mu je jarac pa eto ... cisto da po njoj ne pljune do kraja :))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ispada kao da je ozenjen = ushtrojen A vidi, netju nishta da tvrdim, poshto ne znam karakter tvoje lepshe polovine, ali nemoj samo posle da se gorenavedena jedankost kod tebe ostvari. ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts