Banzai Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ovako zanima me sta mi treba da bi se transferovao sa nekog servera na drugi ,mislim sta mi treba sem 20 e :) jel mi treba email il tako nesto ? hvala unapred svima Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 hvala neo Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 dobro neo to je bilo copy paste sta pise sa blizza, al zna neko cinjenice 100% da je siguran (IZ ISKUSTVA) dali trazi email ili secret question da bi proverio da neko drugi (osim vlasnika) ne transferuje chara znaci na blizz sajtu kad se pokrece transfer kaze da trazi secret question na pocetku, ali ne trazi (barem do dela gde se unose podaci o kreditnoj kartici - dalje nisam mogao da idem) a ne znam dal trazi dalje neko kaze da trazi mail neko ne...AL ZNA NEKO IZ ISKUSTVA i da je 100% siguran? tnx unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) wtf ma jok ukrasce ti blizard golde ili primal mightove. NE TRANSFERUJTE SE NIKDADA! ne trazi ti secret q, prebacio sam 20ak charova do sad, samo detalje sa kredtne kartice i 19 99 e Edited September 14, 2007 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ne trazi ti secret q, prebacio sam 20ak charova do sad, samo detalje sa kredtne kartice i 19 99 e ovo takodje mogu da potvrdim iz licnog iskustva jedino nemogu da se setim (a i to sam radio) kada se radi transfer sa jednog acc-a na drugi onda cini mi se da trazi nesto u vezi tog acca na koji se transferuje ali nemogu da se setim dal je secret q ili sta vec. ako moze neko ko je skorije radio transfer na drugi acc da potvrdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saranjivac Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 wtf ma jok ukrasce ti blizard golde ili primal mightove. NE TRANSFERUJTE SE NIKDADA! ne trazi ti secret q, prebacio sam 20ak charova do sad, samo detalje sa kredtne kartice i 19 99 e znaci e-mail ne trazi ako je samo transfer na istom acc? extra a ima logike da trazi vise podataka kad je sa acc na acc (pored prezimena) fala dobri ljudi! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Treba da budu isti vlasnici acc-a. Tj ime i prezime na oba acc-a moraju da se poklapaju ukoliko oces da uradis acc-to-acc transfer. znachi 100 % nema shanse da se odradi transfer ukoliko se ne poklapa ime vlasnika na 2 accounta ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts