toma Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Dakle preuzeto sa gotfraga... Group A: Poland PGS Canada Evil Geniuses Russia KPOBb Greece Greece Serbia and Montenegro Serbia Group B: United States United States Ukraine A-Gaming Portugal Portugal India India Switzerland Switzerland Group C: Taiwan HiNet-UMX Indonesia Indonesia Belarus ultimo Belgium Belgium Ireland Ireland Norway Meet Your Makers Group D: Romania I Got Game Germany Germany Slovakia fu.sk Spain Spain Hong Kong ExtremePlayers China wNv.cn Group E: Singapore Titans Finland Team Roccat Netherlands CyberNetsOnline Thailand NearlyGod Malaysia Malaysia Group F: Croatia Croatia Estonia sYnck Peru Peru Pakistan Immortalz Philippines H_o_A Uzbekistan ProdigY Group G: Sweden fnatic United Kingdom 4Kings South Korea South Korea Austria Austria Macedonia Simplex Brazil g3nerationX Group H: New Zealand Halcyon Australia Sequential Gaming Colombia novacancy France France Denmark Denmark Kazakhstan Kazakhstan dakle jevreji, a i izgleda da smo se osudili na EG mada su u dosta slabijem sastavu nego lane....a i komsije makedonci su dobili grupu s fnaticom to mi je onako zanimljivo...da ne kenjam...ajde misljenja! o boze realno sanse sa prolaz su slabe....PGS prvo mesto, drugo KROBb(to je Virtus.pro ako se ne varam neki mix), EG ( kazem dosta slabiji sastav ), Grci su nedavno potpisali ugovor sa Begripom mada ne znam da li je to ova ekipa....zajebano sve u svemu... realno sanse sa prolaz su male....PGS prvo mesto, drugo KROBb(to je Virtus.pro ako se ne varam neki mix), EG ( kazem dosta slabiji sastav ), Grci su nedavno potpisali ugovor sa Begripom mada ne znam da li je to ova ekipa....zajebano sve u svemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Grupa F ftw ;) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts