Highl1 Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 nije mi jasno kako su pola sajtova preneli xyli-creo 2:0 a neki 1:2, al svejedno finale je creo-sky, svaka chast creu na celom odigranom turniru na ovom nivou. Moon dobio xylija 2:1 za trece Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Sk stavio neki kazu namerno pogresan rezultat a vecina sajtova kopira sa ska na wcg sajtu nije bilo rezultata pa je doslo do zabune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ljudi, Sky uzima turnir 100%. Bio sam iza njega i grubbya dok su igrali(bili su u istoj liniji a izmedju nih samo 2 compa), i znachi ono, to je savrshensto. Koliko grubby izgleda slabije u odnosu na sky-a tek sam sad video dok sam ih uzivo gledao. A za Myst - Tod stvarno ne mogu da poverujem. Znachi pre tachno 24h mi Myst kaze ono tipa "gde sam bas na Toda naleteo, steta sto cu da ispadnem, ali ipak imam specijalnu taktiku za njega pa cemo videti sta ce da bude". I sad pre jedno 1h mi myst kaze da ga je dobio sa Potm i mass hunts i balistama, i da kad je posle meceva pruzio ruku Todu da se pozdrave da je ovaj imao suze u ochima ^^ Ali je zato Xyligan koji je igrao sledecu protiv Mysta namerno savatao Toda da zajedno odu na ruchak da vide koja je najbolja taktika protiv mysta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Moon , Creo , Lyn , Sky . Sta sam reko :) samo sam za lyna pogresio , I mislim da ce ovo sky biti 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 eh tt.. sky 2:0 grubby , nadam se da ce ga creo oprati u finalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) gogogo creo ~ edit: btw sinoc sam gledao odbrojavanje za moon creo ... upcoming event pisalo i datum i sve u 1:30.... ne znam ko gresi Edited October 7, 2007 by WrVoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Top 8 :5 elfova 2 humana i jedan zalutali orc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 zabo uterace ti ga sky [:D] Ma da, imbalans, al dobija creo!!!! SPASI MI KUCU A i navijam za crea realno, da mogu da kazem 'dobio sam pobednika wcga!!!' :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Dobice Creo, siguran sam :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Kako sabijam kladionicu tako sabijam i prognozu za WCG kao sto rekoh CREO sigurno nije prestao da igra 100% mozda je on isao na fax itd ali je vezbao 10000% tako da Higly shhh ako ti treba neki fix za kladzu PM Sve u svemu Sky je mnogo bolji igrac od njega jos + sabija elfove na easy tako da 2:0 prognoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 nije fora da pobedi sky :P creo uzima wcg i povlaci se sa scene ... taj film je lepsi :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Evo vam sad vas imbalance UD ... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ne lozi se ticke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ko je rekao imba ud, ja sam prvi rekao da nece biti ud u top10 :D i da je najslabija rasa... Samo realno pricam Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ne Zabo, svi zivi placu kako UD sabija humane i elfa, kao sa orcom se pegla uz "malu" prednost orca. 5% ljudi u Srbiji igra UD-a a na visem nivou nekome mi nismo imali vise od 5 UDova. Niko ne zna kako je kad ti human izgradi 20 towera koje jako tesko sprecavas a posle se igra sa tobom i gradi sta hoce, elf koji uvek ima protector pre i 1 dryade, da slucajno ne izgubi kojeg wispa, na expu 2 AP-a i kao igramo egal, demon bolesni i panda sa orbom pobiju sav air ukljucujuci i frostove, ili tavern heroji + 45 dryada koje staffuju na 2 hp. Orca da ne komentarisem. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 ko jos jednom spomene imbu, dobice ban na godinu dana, obecavam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 http://war3.replays.net/ pojavili se repovi im,,, ne smem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Evo vam sad vas imbalance UD ... Nema vise dobrih orkova. Evo vam sad vas imbalance UD ... Nema vise dobrih orkova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ne lozi se ticke Kazem samo istinu ne mogu da se lozim kada si ruzan i retardiran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Myst je bash sabio ToD-a... A finale je u 22:30 po nashem vremenu ili greshim ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 da.. pocinje za 10 minuta. live: http://www.worldcybergames.com/6th/TV/live_chat.asp potrebno je samo da se registrujete sto ce vam oduzeti 2 minuta ... gl creo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Kazem samo istinu ne mogu da se lozim kada si ruzan i retardiran sad mrzime da se spustam na tvoj nivo iovako ces ban da dobijes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ma nema potrebe da se spustas samo cuti i cooliraj i drzi jezik za zubima jer tebi nista nisam rekao da ne bi bilo posle problema nadam se da me kapiras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) TT sky 1-0 na TS Sad ide GW go gogo Creo! oO Creo win na GW-u 1-1 Sledeca je TM go gogo Creo! Edited October 7, 2007 by Ibiza.Mi.AmoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) omg krenuo sky push ovo ono i ovaj se odbranio evo u toku je :D javljamo kad se zavrsi EDIT : SUPERMAN IN THE GAME SUPERMAN IN THE GAME !!! dobio creo ... :DDDDDd ggggg Edited October 7, 2007 by WrVoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts