FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 cu xiaot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 povlacim shta sam rekao za crea Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Sad sam pogledao rezultate, i mislim da Creo osvalja, ipak je on elf.. :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Strasno da ce opet human uzeti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 sad sam gleda live moon hot 2:1 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 moon vs sky i creo vs xyli sta kazete? elf final gogo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 ne verujem da moze bez sky-a u finalu ... mnoogo zajebano sad moon sky ali mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 ko dobije moon-sky uzece i sam wcg. Cenim da xyli ipak dobija hota Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 OMG moon je imao awsome micro ali jbg sky dobio game 1 na TS-u , imba toweri , plx fix it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Jel ima neki prenos il nesto? posto vidim da kazes da je imao dobar micro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) krenula druga sky opet fe moon odradeo tp pokusavajuci da spreci ... btw najverovatnije 2:0 :P edit ; ISPAO MOON :(((((( gg Edited October 6, 2007 by WrVoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Pa dobro nije hu mnogo imba po malo samo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 ...znaci obe partije samo push push push :D cudno odigrao sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) sky 2-0 moon , xyligan 1-2 creo Edited October 7, 2007 by HDx.Semir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 tolko o imba elfu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) Nemojte o imbi plz, sta reci onda za orc i und :D Btw ocekujem da Sky osvoji o5, mada ko zna mozda i Creo moze da iznenadi :P Edited October 6, 2007 by Ibiza.Mi.AmoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 sky igra finale sa xylijem, pobogu ljudi citajte prethodne topice.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) Kolko ja znam Creo je u finalu... Edited October 7, 2007 by Ibiza.Mi.AmoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 pocelo pre 13min moon creo za 3rd..... gl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) Kao sto se znalo osvojice human i to sky po 3 put i posle elf imba elf imba a jos da su bili udovi dobri fov sweet tek bi tad elfovi lepo prosli Edited October 7, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ljudi finale je Sky - Creo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 (edited) sk postavio pogresne rezultate creo xyl i gomila sajtova kopirala http://www.worldcybergames.com/6th/2007/to...sort=G070309100 CREO VS SKY je finale ne xyligan vs sky xyligan 2-0 creo pa ne bas nisi pratio tamo gde treba :D Edited October 7, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Jel ima neki prenos il nesto? posto vidim da kazes da je imao dobar micro. Bio na Pinku,kupili su prva ove sezone da prenose WCG. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Nisam mislio na tv-u al nvm gledao sam na Neo-tv preko PPlive-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 zabo uterace ti ga sky [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts