manager Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 dajte da ozivimo ovaj deo foruma.. trenutno se igra FM 2007, zeljno se iscekuje fm 08 koji je najavljen za katolicki bozic i FM Live, koji ce biti izbacen na trziste u prvoj polovini 2008. vise o tome na http://www.footballmanagerlive.com/en/article/88/index.html.. sta trenutno igrate? koji su vam rekordi? ajmo drugari!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 moj rekord je pola sata lol pes6>master liga ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 slabo igram u zadnje vreme ali od aktuelnih igara imam sledece braga, 3. sezona u toku, osvojio dve titule do sad vauxhall, 5. sezona u toku, uveo ih iz conference south-a u championship rayo, 3. sezona u toku, borim se za evropu u primeri dizeldorf, 4. sezona, igram budesligu i kup uefa hamburg, 4. sezona, svaki put sam ushao u lsh al nikako da uzmem titulu zvezda, 3-4 sezona, sve titule do sad osvojio, svaki put usho u lsh lyn, prva sezona, imam zilion X-eva, 5-6 sam iako imam realno najjachi tim u ligi messina, zavrshio prvu sezonu na 6. mestu valensija, arsenal, sporting, verder, fiorentina 2-3 sezone, uglavnom sam osvajao titule vosa i ofk u toku prve sezone, kidam se za titulu tj u top 3 sam. igram i sa nekim lower league timovima tipa boca san lazzaro, nelas, indjija, amot al se smorim brzo :) imam i sa tobom onaj portugal 5-6 sezona porto - sporting, i prvu sezonu verdern - bayern. malo li je ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 ja nesto i nisam mnogo odigrao, mozda zato sto sam poceo tek u maju ove godine da igram, jer nisam imao komp pre toga... nego, odigrao sam sa zvezdom 5 sezona, svake sezone titula, dva puta sam uspeo da prodjem grupe ali i jednom nisam uspeo da se plasiram u lsh west ham dve sezone, nesto mi i nije islo ( kup uefa u prvoj sezoni do 1/4 finala, druga sezona bez plasmana u evropi) valensija prva sezona drugi, druga sezona drugi, treca sezona drugi, posle toga mi se nije igralo vise.. sporting posle onog naseg sejva sam odigrao do 2013. i stvarno je smor, bez premca u ligi, u lsh doguram do polufinala.. i to je to, sada se ceka 2008 ili mozda neki online duel.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Trenutno imam west ham 4 sezona nisam igrao dugo ali koliko me secanje sluzi nista sam osvajao :) , "stari" save Milan 5 sezona i u zadnje sam igrao saa Shaktharom 6 sezona ali sam na kraju odustao jer slabo ko hoce da dodje od "boljih" igraca" zbog reputacije lige :/ Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 izgleda izasalo, ako je verovati po torrentima nekim, na newsu josh uvek nema Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 nemoj to skidati, nije to ta verzija... to je neka fush 19. izlazi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Izasla je danas prva verzija, u pitanju je clonecd i mora da se koristi antiblacklisting aplikacija uz daemon 4-ku. Sacekacemo par dana da izbace "normalniju" verziju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 izasao proper flt :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 ja vec igram a vi gledajte shta cete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 REVE KRALJU MENADZERA!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Demo verzija ima stare nedostatke, a to su da protiv jacih ekipa dobijas gol u prvih 5-10 minuta. Dalje primetio sam da je prevelik broj ponistenih golova, zatim igraci se previse umaraju... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 izaso fm08 ne znam ok je sve, ali ima par bugova... sad ne mogu da se setim, pisacu vremenom.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 skidam krek!!!! veceras nema spavanja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 koliko sam ja igrao menager nekih 1 sat mislim da je jako dobar osim sto imam malu zamerku ocene nisu vise zute nego plave i jos jedna vodim arsenal i hteo sam da dovedem anrija koi kosta 25.000.000 ja nudio 45.000.000 i nije hteo da dodje iznervirao sam se jako !! ali naravno da nece da predje kada je tek sad presao to su dobro uradili mislim realno !!! najbole sad da je presao !!! za sad i se svidja !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Dobarj je menager par sitnih promene koje sam primetio za sada cucemo se kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ti plati vise za njega ili sacekaj malo igra je ok mada i ona ima nekih svojih bagova Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaresma Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 e a jel zna neko kakav je FIFA Manager '08?? Ne znam dal mi se isplati da skidam 5GB preko torenta. Ako je neko igrao nek prokomentarishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrabac Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Nikako se ne isplati skidati FIFA Manager... Btw, ja pikao sa Veronom ovaj FM do skoro, sada me malo smorilo, jbg-a...Ne mogu da opstanem u Seriji A nikako... Quote - Ne, ne trebaju mi pare. Ja se ne prodajem za pare. Ja sam umetnik i jebe mi se za pare! Jebe mi se za vas i vašu jebenu modu, jebe mi se za vaše liftinge, stajlinge, pilinge, i kenja mi se od vaših dijeta, bookova, lookova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 ja ne igram ovaj manager,nego me zanima zbog ortaka... on kaze da valjda na nekom datumu,ili posle 2-3 sezone(nije ni meni najjasnije) igrica se jednostavno zatvori,i izbaci ga u windows... e sad,da li se to jos nekom desava,i da li postoji neki patch da resi ovaj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 da cuo sam za taj problem ali ja evo 5 sam sezona sa man citijem i nije mi se to desilo :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 bag. izvolite Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 takodje i redovno , ali redovno imam 5 igraca koji su mi 'crveno' povredjeni, pored dva fizia. jebes menadzera, znao sam da treba da cekam 8.0.5 pre nego sto instaliram Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Igram menadzer od ps1 2007-cu sam igrao 47 sezona e sada posto je izaso 08 a ja kao svi normalni ljudu kupujem ovakvu vrstu igara kod pirata i upadne mi virus i sjebe mi sistem.Da li neko mozda zna neki link da skinem konpletan 2008 bio bih zahvalan.Unapred hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Igram menadzer od ps1 2007-cu sam igrao 47 sezona e sada posto je izaso 08 a ja kao svi normalni ljudu kupujem ovakvu vrstu igara kod pirata i upadne mi virus i sjebe mi sistem.Da li neko mozda zna neki link da skinem konpletan 2008 bio bih zahvalan.Unapred hvala www.dodjikodcikeacid.co.ju i dobijes cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts