Grinder Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 STA JE BILO ONO DANAS KOJI KURAC!!!!??? [:(!] ... JA I GHOST MALTENE JEDINI IGRALI ELIMINACIJU PRE GRUPA!!! (da bi posle bilo 4 grupe sa nejednakim brojem igracha). MOGAO SAM LEPO DA UZMEM ELFA I LEPO GA NA SKILL DOBIJEM SA 23 ARCHERA, 12 KOSTURA I MASOM DRUGIH SUMONA....ZAR GHOST DA ISPADNE U PRVOM KOLU????? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Stvarno je tuzno sto su se igrale eliminacije pre grupa, a posle u grupama nije bio isti broj igraca. Jebem li ga sta da kazem ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ja vec napisah na wcg forumu, a mogu i ovde, ono je bila zestoka sramota organizacije, i one prve grupe.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 nije bilo potrebe da se stave 2 lika iz top 10 sa predhodnog vecegea, da bi bile 2 grupe po 5 igraca i 2 grupe po 6 igraca Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
udrg-sexy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 sta da kazem... stvrano nije bilo logicno da se tako nesto uradi,ali sta je tu je...realno ne bi trebalo da ghost ispadne u prvom kolu kada ce uzeti wcg :). jbg men nemas srece [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nooby4N Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ko je osvojio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ghost Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 nije bilo potrebe da se stave 2 lika iz top 10 sa predhodnog vecegea, da bi bile 2 grupe po 5 igraca i 2 grupe po 6 igraca Moja grupa je imala 4 igraca ukljucujuci mene :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ko je osvojio ? Ghost Jel trebalo uopshte postavljati to pitanje? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ehehehe grupa ja decko koje je bio prvi sad :) i decko koji je bio 3ci :) svaka cast a iz drugih grupa ko je sve prolazio.... :) pazi sve razumem da je bio skripac sa vremenom mada su realno mogli da odvale ko countershi do ponoci ali bilo kako bilo ok ali nije ok to sto su tako budjavo rasporedjeni nosioci.....tj ne nosioci vec grupe su preretardirano napravljene... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 da nisi ochekivao da budes nosilac ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Jel trebalo uopshte postavljati to pitanje? Treba Bilo je mnogo dobrih igraca i nije se znalo do kraja ko ce da osvoji. Edited August 27, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 da nisi ochekivao da budes nosilac ? ja pitam zacudjeno, kad sam video 8 povlascenih, vladica vise nije master??? vise se ne pusi kralju??? a neko me pita: jel on uopste igrao quali :)))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 nije, zvao je shoneta i kukao da ga provuche preko veze Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 puse ga saro i dalje :))) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts