LESkOpoz Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Nakon velikog uspeha prvog turnira, zakazili smo novi za 29.30. avgust. Kao što vidite, turnir će trajati 2 dana, učestvovaće 256 takmičara, a fond za nagrade će biti 600evra! Prijavite se već sada za učestvovanje na najvećem PES spektaklu ikada napravljanom u Srbiji. Svako ko se prijavi igra minimum 7 mečeva, a cena je 399 dinara! Prijave slati na turnir at pesoholichari.com, a u prijavi upisati: Ime i Prezime Mesto Broj Telefona Požurite jer je broj mesta ograničen! Kao sto svi znamo za oko dve nedelje ce se odrzati drugi live turnir u nasoj omiljenoj igrici "Pro Evolution Soccer 6" pod pokroviteljstvom Pes - Serbia. Prijavljivanje je uveliko u toku, a do sad se prijavilo oko 140 ljudi sto garantuje dobru zabavu i druzenje, uz pregrst nagrada i veoma privlacan nagradni fond. Kako je kampanja u punom jeku pozivamo vas da se prijavite i vi za ovaj turnir i na vreme rezervisete svoje mesto za ucestvovanje. Kako se prijaviti pogledajte ovde - http://www.pesoholichari.com/vb/showpost.p...amp;postcount=2 . Ukratko podsecanje da ce turnir biti odrzan 29. i 30. avgusta u igraonici "Forum" a cena prijave je samo 399 din. Nacin placanja je postnet uplatnica koja treba da izgleda ovako - http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=5797 . Eto sada ostaje samo da se prijavite i uzivate u carima ove mocne igre. Detaljnije informacije o turniru mozete potraziti na nasem forumu www.pesoholichari.com/forum Ja sam samo prekopirao,dakle sve je u organizaciji pesoholichara... dodjite da se zabavimo !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 jebiga radim, doshao bih da je vikend.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts