marshall469 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Da li ce se igrati DOTA na WCG 2007? Kako se prijavljuje ekipa za predkvalifikacije? Koja je cena prijavljivanja? Ako ima neki link gde mogu ovo da procitam molim vas da me uputite. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Da li ce se igrati DOTA na WCG 2007? Kako se prijavljuje ekipa za predkvalifikacije? Koja je cena prijavljivanja? Ako ima neki link gde mogu ovo da procitam molim vas da me uputite. Hvala. Batice jel citash ti ovaj forum ... ?? Ma sigruno nas zajebavash ... reci na da nas zajebavash Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ako ima neki link gde mogu ovo da procitam molim vas da me uputite. Hvala.LINK nema na cemu! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 refl koji kralj [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Da li ce se igrati DOTA na WCG 2007? Kako se prijavljuje ekipa za predkvalifikacije? Koja je cena prijavljivanja? Ako ima neki link gde mogu ovo da procitam molim vas da me uputite. Hvala. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=45806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts