SavKe Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Na ovo mislim:Battle Chest Voleo bi da imam ovo jako mi lepo izgleda za kolekciju,pa me interesuje dal ovo neko prodaje kod nas? I dal ima neka od onih novela blizzardovih kod nas da se kupi? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Video sam ja kad sam bio u BG, u jednoj knjizari u Knez Mihajlovoj! Ne znam kako se zove, samo znam da se nalazi sa desne strane kad ides prema Kalemegdanu i ima dva nivoa(drugi sprat je ispod). Btw to sto trazis sam video u izlogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 4, 2007 Author Report Share Posted August 4, 2007 Na Plato mislish,extra ako ima tamo da se kupi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Ima u platou i ja sam video ali do duse kada sam bio za novaka u bg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts