Batinica Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 (edited) Jedna slika vredi 1000 reci xP Slika Graficka mi je ATI x700Pro tako da neverujem da je problem u modleu nego u proizvodjacu,posto mi dug ima takodje atijevu karticu i ista mu je slika kao meni, a drugi drug ima Nvidia i njemu pokazuje sve normalno. Jel neko nekad mozda imao ovakav problem i kako ga je resio,ili jel zna neko kako ga resiti Hmmm mozda niste svatili sta mi smeta....Problem je u tome sto se kada sam u shadow formi pola mounta se providi oko grive, takodje i oko brade lika, takodje i na nekim delovima Grifonaca i Hipogrifa Edited August 2, 2007 by Batinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batinica Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 bump? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliik Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 najverovatnije je problem u drivers , moja preporuka je da uninstall drivers i obavezno koristi posle uninstal-a driver cleaner koji ce da pocisti ostatke od predhodnih drivers-a sto je jako bitno kod ATI kartica, najbolje je da stavis omega drivers koji su se pokazali u mojoj praksi dobro , u katalyst nesto nisam bas siguran da pasu na sve ati kartice dobro ... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts