VLA__DIMIR Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Imam original War 3 i Frozen sve se lepo instaliraju i kad kliknem na battle.net kaze Could not find B-net server if u are using modem pls connect maualy ili tako nesto bem li ga ja imam Sbb kablovski internet deo ovog problema sam uz pomoc blizzard support resio: problem je u D-link ruteru kada komp povezem direktno sa cable modem-om Battle.net cepa , ali cim stavim ruter ni da mrdne-.- nasao sam cak i podesevanja na support.dlink.com/faq/ ali i posle tih podesavanja nista da mi modem bude direktno ukljucen u komp ne moze jer imam 2 kompa u kuci :P da li neko ima odgovor na ovaj problem?>< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Imam original War 3 i Frozen sve se lepo instaliraju i kad kliknem na battle.net kaze Could not find B-net server if u are using modem pls connect maualy ili tako nesto bem li ga ja imam Sbb kablovski internet deo ovog problema sam uz pomoc blizzard support resio: problem je u D-link ruteru kada komp povezem direktno sa cable modem-om Battle.net cepa , ali cim stavim ruter ni da mrdne-.- nasao sam cak i podesevanja na support.dlink.com/faq/ ali i posle tih podesavanja nista da mi modem bude direktno ukljucen u komp ne moze jer imam 2 kompa u kuci :P da li neko ima odgovor na ovaj problem?>< imas 2 kompa u kuci ? pa sta ? , stavis u 1 komp 2 mrezne kartice i to je to ,na 1 povezes modem , drugu povezes sa swichom-ruterom. !!!!! sherujesh konekciju sa internetom i to je to meni tako radi 20 kompova !!!!!!!!!!!!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLA__DIMIR Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 hvala PUNOOOO!!!!:D samo jedno pitanje moze posto na ploci imam jedan mrezni prikljucak da kupim samo jednu mreznu karticu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 može Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLA__DIMIR Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 hvala obojci :D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts