VLA__DIMIR Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 i pored moje fanaticnosti (igrao sam 5 sati jednu istu mapu iznova protiv istog brutala) ne mogu da pobedim Brutal AI na C&C3 moze li neko PLS da mi da savet kako da ga pobedim a primetio sam da AI ima cheat : -dupli resource income(proverio sam tako sto sam izasao sa mape samo posle jednog dropa tiberiuma) -counteruje moje jedinice pre nego sto ih vidi (pravi AA emplacement pre nego sto dodju Orce/vertigo) -pokusao sam da mu horrasujem Harvestere NEMOGUCE znaci dok ja dodjem do baze on vec ima 6 predatora+6pitbula ili 6+6 Bike /Skorp Zasto igram protiv brutala?? jbg vise razloga nemam Original jos :P a i ne mogu tek tako da ostavim ovo .... FFS ovo je obican komp omg [:(!] [:(!] [:(!] HELP!!!! samo bez odgovora tipa ,okani se AI-a,gledaj Battlecast(gledao vec zilion meca) TY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLA__DIMIR Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 (edited) MUAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAA jebo sam mu majku!!! govno jedno ruzno hehe:D Edited July 15, 2007 by VLA__DIMIR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 pa ono vs brutala kontam da treba rushovati jer ima toliki income nema ti sta da mu radis late game pregazice te... al to je totalno drugacije nego vs pravih igraca tako da nema nekog smisla vezbati na tome Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLA__DIMIR Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 znam igrao sam na LAN-u sa drugarima ali AI mi je jedina vezba jos nekoliko dana ,dok ne dobijem C&C3 original jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 pa kazem ti nije ti neka vezba onda bolje radi nesto korisnije s vremenom ;) Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts