red Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) hehehehehe opusteno a brate za taj rad rukama leva shaka radi sve na tastaturi a desna je na mishu :) moraces da se naviknes da tako igras... mada za pocetak mozes da naucis samo da grupises jedinice na hotkeyeve 1,2,3,4,5... a posle na koji taster je koja jedinica da se gradi i tako dalje... deluje komplikovano, ko kada prvi put sednes u kola: menjac, kvacilo, brzina, kocnica, zmigavac... previse je !!! ali kasnije ide do jaja lako :) Edited June 29, 2007 by kepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 hehehehehe opusteno a brate za taj rad rukama leva shaka radi sve na tastaturi a desna je na mishu :) moraces da se naviknes da tako igras... mada za pocetak mozes da naucis samo da grupises jedinice na hotkeyeve 1,2,3,4,5... a posle na koji taster je koja jedinica da se gradi i tako dalje... deluje komplikovano, ko kada prvi put sednes u kola: menjac, kvacilo, brzina, kocnica, zmigavac... previse je !!! ali kasnije ide do jaja lako :) btw kepa ima apm 300+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 30+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 APM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 actions per minute...odnosno broj klikova na mishu i tastaturi u minuti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Pa dobro 300+ nije teshko, samo mislim da je za sc nepotrebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Ma nije uopste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Pa znas kako, ako se radi konkretno o kucanju, 300 otkucaja u minuti je 0.2 sekunde po otkucaju... stavio sam gore link za The Typing Of The Dead, igru iz Evil Dead serijala u kojoj ubijash zombije tako sto kucas sta im je napisano iznad glave .... ima odlichan tutorial i super vezbe...ja sam se tako igrao i prosek mi je 0.13 sekundi za slovo ...nije nishta teshko....e sad koliko to pomaze u starcraftu je drugo pitanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 upali sc, odigraj partiju, snimi rep, pogledaj koj ti je apm, i budi srecan ako ti bude iznad 60 ako pricas sa nekim fala bogu da ces brzo kucati, drugacije je imati smislene akcije dok razmisljas o jos pet stvari a riveri ti ubijaju radilice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 bas tako...ja prvi put kad sam pogledao u bw chartu svoje repove jedva sam nasao neki sa preko 100:)...ali jebiga, kad se ovi gosui stalno izdrkavaju na radilicama i hotkeys nije ni cudo sto im je 300:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Ma vezba, vezba i samo vezba...ali to ima smisla u Koreji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ma imas smisla i ovde :P samo to moras toliko da vezbas da mozes da odes u koreju :P sto je nemoguce :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts