Free_Bird Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 E ovako, razmisljam o tome da pochnem da igram ovo pa biste mogli da okachite ovde neke dobre MP taktike ili demoe iz kojih lepo moze da se uchi... Postoji li neka varijanta da se igra preko neta sa piratskom kopijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 E ovako, razmisljam o tome da pochnem da igram ovo pa biste mogli da okachite ovde neke dobre MP taktike ili demoe iz kojih lepo moze da se uchi... Postoji li neka varijanta da se igra preko neta sa piratskom kopijom? lol zakasnio si samo nekih desetak godina da bi poceo da igras :) idi na gosugamers tamo ces naci sve sto ti treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Ma opushteno, samo da nauchim neke osnove, a cheka se starcraft2. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) mislim da mozes da igas sa piratom nekako preko hamachija... iako je original fazon 300din ali nema veze. a za te osnove idi na www.gosugamers.net imas replaye da skines a da bi njih gledao moras da updatujes verziju a to kako ces da uradis sa piratskom verzijom... moras da se snadjes. garant ima i toga na gg.net. to bi ti bilo to za pocetak, repovi su majka. E mist sto si mu reko... ko da ti igras vec 10god [:D] Edited June 23, 2007 by kepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Nemoj tako Mist je Gosu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Nemoj tako Mist je Gosu :D okfors :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ah da sad dolazimo u famozni momenat kad tje masa ljudi da se pojavi sa retzi shto je Starcraft 2 dojaja! A jel si igrao Starcraft? Daj brate to je preterano matora igrica! Argh mrzim to, kolko mi je chudno shto tju ispasti matora generacija igracha aaaaaaaaa Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) verovatno... sa obzirom da meni to uopste nije ni preshlo preko pameti, a kamoli palo na pamet :) samo me zanima da li smo pomogli pocetniku :))) Edited June 24, 2007 by kepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Ma znas kako, to koliko je igra matora uopste nije bitno. Jednom dobra igra, uvek dobra igra. Ja sam sad uzeo starcraft prvi put u zivotu da predjem Single Player jer sam chuo da je pricha opaka. Mulitplayer slabo igram, ali mi se chini da moze da bude interesantno. Ali opet kad se uvatish igre koja je stara 10 godina onda samo dobijas frustraciju jer ko to i dalje igra, rastura, i ti nemash shta da trazis u nadmetanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Tako je. Zato mladih fudbalera nema uopshte jer oni koji vec igraju 10 godina su nedostizno bolji :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 pa da, ali u skorije vreme nece izaci fudbal 2 (jer sto bi igrao fudbal 1, kad ce izaci fubal 2), stoga tvoja sarkasticna opaska nije na mestu :P Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Opaska je simpatichna ali porediti fudbal i starcraft.... Deca izadju na ulicu i igraju fudbal sa ostalom decom... a kad bi bio fudbal ko starcraft deca bi izlazila na ulicu i imala prilike da igraju sa fudbalerima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) A razlika je? Lupate gluposti. Ja sam samo primetio da apsolutno nije tacno da ako neko igra StarCraft:BroodWar 6 godina da neki klinac koji je tek poceo da igra pre 5 meseci ne moze da dodje i pokida. Uzmite Vanilicu za primer. Hico i mnogi drugi su igrali SC mnogo duze od njega, pa nas je opet sve isilovao ubrzo poshto se pojavio na sceni. Na njegovom prvom turniru ja sam ga isilovao u grupi valjda toga se secam, a vec na sledecem je covek poceo da divlja i cini mi se da je stigao do finala. Prema tome ako neko igra 5 godina ti nema shanse da ga stignesh u nivou igre je glupost. Edited June 27, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Da, samo sto se starcraft tada igrao i u igraonicama pa si mogao od nekog da naucis nesto i da picite u lanu dok sad retko ko igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pa mozesh da naucish i sa interneta. Ali opet kazem nije poenta kakva je situcija kod nas nego da li je to moguce a jeste :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 e da li ces biti dobar ili ne zavisi od toga koliko ces vremena da utrosis. nekom treba vise nekom manje... kao i sa gitarom, fudbalom, pa cak i sa shahom... oko mesec dana ti treba da naucis sve osnove, a posle samo MICRO [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ne lupaj :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ne lupa. Kepa je poznat kao ubergosupro micromaster :) . . . . A mozda i ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 A ako znam da sviram gitaru? Oce li mi biti potrebno manje vremena? :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) mozda... zavisi... moze pomoci kod slepog kucanja(micro (jer znas slepo da nabadas pragove ne gitari)) :PPPPPP A pejo_ ne mozes da me ubedis da nije sve u vezbi... ali znaci ni za 100god. a i lepo sam reko: nekome treba vise, nekome manje... tako da nemoj ti da lupas... Edited June 28, 2007 by kepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 mozda... zavisi... moze pomoci kod slepog kucanja(micro (jer znas slepo da nabadas pragove ne gitari)) :PPPPPP A pejo_ ne mozes da me ubedis da nije sve u vezbi... ali znaci ni za 100god. a i lepo sam reko: nekome treba vise, nekome manje... tako da nemoj ti da lupas... e ako si mu rekao :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ne lupa. Kepa je poznat kao ubergosupro micromaster :) . . . . A mozda i ne :) ubermassprogosu, dokle da vam govorim :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Free_Bird Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 (edited) E takve stvari kao sto je rad sa tastaturom ne mogu da se nauche sa replay-ova. Koristite celu tastaturu ili samo deo za levu ruku? Ili levom kucate celu tastaturu?Ili desnom celu, a levom misha? Ili obe ruke na tastaturi, a nogom misha? Ili machkom misha, a tastaturu platite nekom malom izgladnelom crncu da bude vezista.... A shto se slepog kucanja tiche... iako je najbolji nachin da iskopate sebi ochi, postoje i alternative http://www.the-underdogs.info/game.php?id=4973 Edited June 29, 2007 by Free_Bird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 mozda... zavisi... moze pomoci kod slepog kucanja(micro (jer znas slepo da nabadas pragove ne gitari)) :PPPPPP A pejo_ ne mozes da me ubedis da nije sve u vezbi... ali znaci ni za 100god. a i lepo sam reko: nekome treba vise, nekome manje... tako da nemoj ti da lupas... ja se u stvari slazem sa tobom, ali sam lose procitao onaj prvi post ^_^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts