srdj Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 E pa ovako , desava se to da mi je vec 2 puta za nekoliko dana pao HL na taj nacin sto mi kaspersky javi kako nesto nije u redu i iskljuci program. Zasto se to desava i kako da ispravim? Da li je neko imao slicna dogadjanja? Kapiram da mozda mogu samo da iskljucim kav za vreme igranja , ali necu to da radim jer sam se sad zainatio da provalim sta mu je ).Imam i sxe injected ali njega je kav prepoznao na pocetku i stiklirao sam da pusti da radi zajedno sa cs-om pa mislim da nije problem u njemu. Tnx na svakoj pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 E pa ovako , desava se to da mi je vec 2 puta za nekoliko dana pao HL na taj nacin sto mi kaspersky javi kako nesto nije u redu i iskljuci program. Zasto se to desava i kako da ispravim? Da li je neko imao slicna dogadjanja? Kapiram da mozda mogu samo da iskljucim kav za vreme igranja , ali necu to da radim jer sam se sad zainatio da provalim sta mu je ).Imam i sxe injected ali njega je kav prepoznao na pocetku i stiklirao sam da pusti da radi zajedno sa cs-om pa mislim da nije problem u njemu. Tnx na svakoj pomoci mozda zato sto su albanci kidnapovali kasperskog,pa sad CIA pravi zgradu na sevrnoindokineskim princanim poljima,mada je burek bio ok.....ja bih rekao tako sad...vidi mozda je neki hardwerski problem...neznam nisam pametan Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 znaci ne znam odgovor na pitanje .. ali ... sto ne menjas kaspersky ... em uzima od memorije em je njesra.. ja licno korstim NOD i extra je ... Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdj Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 da , vec sam razmisljao da ukinem kasperski i stavim nod. pa probacu, uglavnom ne desava mi se ovo sto sam napisao vec dva dana mislim da je prestalo . . . tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) mozda zato sto su albanci kidnapovali kasperskog,pa sad CIA pravi zgradu na sevrnoindokineskim princanim poljima,mada je burek bio ok.....ja bih rekao tako sad...vidi mozda je neki hardwerski problem...neznam nisam pametan a jebiga ipak je to samo mozda :D: :D ja se izvinjavam zbog mojih vernih fanova :D umoran sam :D pa mi se omaklo :D jos jednom se izvinjavam :D imajte razumevanja :D Edited June 17, 2007 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Daj brzo edituj post kalimero,nemas ni jedan ":D"... pozuri,nemoj da jos neko vidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 a jebiga ipak je to samo mozda :D kako bre nema vidis da ima :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts