roling89 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Epa ovako ljudi,jako razocaran organizacijom ESWC-a i celom ekipom foruma,odlucio sam da napravim jedan od obecavajucih turnira u PES6... Igrace se 2 jula... Nis-Duvaniste igraonica-STRIKE PRAVILA: -ogranicenje od 64 igraca - prvih 64 prijavljenih -grupe (16grupa*4igraca),znaci svako igra po 3 tekme najmanje,zatim se igra sistem eliminacija,sve dok se ne dobije broj od 6igraca (48-24-12-6) koji ce praviti 2 grupe po 3,gde prva dva prolaze i dobijamo polufinala... -klubovi -patch (SAMO ALI SAMO IMENA TIMOVA I IGRACA) -10 min,exibition match,random-raspolozenje,summer fine,sudija-random,top level,camera-wide ili normal long (ZAVISI OD IGRACA-kako se dogovore) Uplata po 200din,do krajnjeg roka 27jun... VAZNO - Igraci koji uplate prijavu,a zatim ne dodju na turnir,nece dobiti novac nazad... Prijavljeni se mole da ponesu svoje dzojpade... NAGRADE!!! 1.5000din 2.MP3 player od 1gb 3.Bezicni mis i tastatura Edited June 23, 2007 by roling89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ne bi bilo loše da neko od organizatora turnira sačeka ljude na stanici. 99% ću biti tamo ;) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
roling89 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Ne bi bilo loše da neko od organizatora turnira sačeka ljude na stanici. 99% ću biti tamo ;) Problem je u tome sto sam ja jedini organizator,ali pokusacu nesto,uostalom daces mi br,pa cemo se cuti,ja ionako zivim kod gl.autobuske!!!A odakle si??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Posto Vidim d a si iz nisa jel ce se ovaj turnir odrzati u Nisu il bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roling89 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Posto Vidim d a si iz nisa jel ce se ovaj turnir odrzati u Nisu il bg pa pise u nisu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) "PES6, Turnir sada i u Nisu!!!" Valjda dovoljno piše :) A isto važi i za to odakle sam (pogledati levo) ;) PS - Sad sam video onaj deo da si bio na ESWC... Da nisi možda bio u dresu Arsenala (crvenom) na ESWC? :) Edited June 12, 2007 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
roling89 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 (edited) "PES6, Turnir sada i u Nisu!!!" Valjda dovoljno piše :) A isto važi i za to odakle sam (pogledati levo) ;) PS - Sad sam video onaj deo da si bio na ESWC... Da nisi možda bio u dresu Arsenala (crvenom) na ESWC? :) Da bre,a ti onaj u tamno crvenoj,krupniji?! Edited June 12, 2007 by roling89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pa da, eto, sad otprilike znaš kako je bilo prošle godine s obzirom da si sa vremenom koji si putovao čekao isto koliko i svi mi tada :) Termin mi skroz odgovara i najverovatnije se vidimo a pitaću i ove ostale ako su zainteresovani da idu. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ja ako budem bio finansijski potkovan,dolazim...javicu jos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda#15 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Koliko ima racunara igraonica??? I ajde ljudi saljite prijave ima ih mnogo malo!!! [:(!] Moracu da osvojim turnir xaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roling89 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Koliko ima racunara igraonica??? I ajde ljudi saljite prijave ima ih mnogo malo!!! [:(!] Moracu da osvojim turnir xaxa ima 8 racunara...ali ne bojte se,necete cekati,dva dana pre turnira izbacicu satnicu,ko kad igra...bice dovoljno igraca,bojim se i preko 64 ali bice mi zao sa one koji budu bili posle 64 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 samo se drzi toga..zajebi pare i sve.samo nek bude samo 64 igrtaca..to je najbitnije i svaka cast za cimanje Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
roling89 Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 (edited) samo se drzi toga..zajebi pare i sve.samo nek bude samo 64 igrtaca..to je najbitnije i svaka cast za cimanje rasiri vest ako mozes...poz!!! Edited June 18, 2007 by roling89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts