dULEYM4N Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Elem drugari... imam jedan problem kupio sam pre par meseci zvucnike za komp Logitech x530 (5.1) e sad imam problem posto imam 5 malih satelita (centralni, 2prednja, 2 zadnja) centralni + dva su mi napred, a po pravilu 2 bi brebalo da stoje iza mene, a meni su ti kablovi do jaja kratki, pa ne mogu bog zan gde da ih stavim. svi sateliti se prikljucuju u vufer preko chicha... pa me zanima da li mogu nekako da produzim te kablove, da li postoji neki produzetak za te kablove koje se zavrsavaju chinchom...? ili bilo sta drugo? hvala unapred... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ne znam dal postoji neki chinch za nastavljanje ali nije cim ni zalemiti ili najednostavnije zalepiti, to sam ja odradio i naravno da ti ne ide po sred sobe nego okoliska :) ja sam stavio ispod lajsni...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 pa mozes da kupis malo gajtana preseces taj spojis sa drugim,kupis cinc na buvljaku zalemis plus i minus i pici Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Imash da kupish produzhetak za chinch koshta oko 100-150 dinara. Pogledaj u nekoj bolje opremljenoj prodavnici tehnike. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Najbolje je da sam da napravis vidis koji chinc ima kupis kabl zalemis 2 chincha jedan zenski jedan muski i to ti je produzetak. Edited June 11, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 a) kupi ili daj da ti se napravi kabal muski cinc - zenski cinc... to ti je najelegantnije, bez potrebe da seces ista od kablova.. sve ukupno bi trebalo da bude ispod 300-400 kinti(i vecina radnji ce da se iscima da ti zalemi ako lepo zamolis.. ili nadji prvog elektricara) b)iseci kabal negde na sredini.. kupi kolko oces kabla.. prevezi zice i obmotaj izolir trakom... sjebaces zvuk u nekoj sitnoj meri.. i izgledace ruzno.. but hey ono sto je vrlo bitno... NE KUPUJ SHUGAVE CINCEVE... kabal za takav sistem i nije tolko bitan kolko 2 mala sranja gde ljudi skrtare za 50 dinara pa posle kukaju kako susti/prekida i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) pitajte kruleta za kablove;)) ovi su kao negde kod mene, a nemam pojma gde, ili su samo tu rgistrovani. Edited June 11, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 http://www.kanibal.co.yu/ kvalitetno, jeftino, i brzo, vec par godina radim kablove kod njih. Rofl dobar im ovaj flash na sajtu :PPP btw webmaster im je saint? :D Elem za ovako nesto ti ne treba nikakvo specijalno znanje, kupis kabl slichan tom za satelite, iseces kabl od satelita i spojis ili zalemis taj kabl koji si kupijo na mesto gde si isekao kabl od satelita, naravno istu boju na istu boju kao sto je pre bilo. Nastavci po meni suckuju jer imash gubitke na njima, i u zavisnosti od kvaliteta kabla/konktora mozhe da ti opadne jachina zvuka. Zbog toga je mozhda i najbolje uzeti kvalitetan kabl i zalemiti. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 btw webmaster im je saint? :D ova kreacija bez imalo ukusa nema veze samnom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 nema potrebe da se vadish sad;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 odes uradnju gde su prodaju ta cuda od kablova i pitas da ti produze ....tako sam ja za monitor uradio Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ako te smara da se cimash sam, odesh u BGElektronik i to ti srede za 5 min ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 ma ja bi sekao taj kabal i produzio... ali posto imam 2god. garanciju, cim isecem, ode garancija :) tako da sam hteo za prvo vreme da kupim taj produzetak... jel zna neko tacno mesto gde to mogu da kupim? svi mi kazu, "kupi u nekim bolje opremljenim radnjama..." a ja neam pojma gde su te radnje... sad cu da vidim ovu sto mi je kruko osavio link... aj pa ako neko zna neku radnju nek napise hvala svima na savetima i pomoci Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 pa guglaj bgelektronik jebem te lenjog ;) pocetak bulevara sa desne strane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 pa guglaj bgelektronik jebem te lenjog ;) pocetak bulevara sa desne strane ;) prosvetlio si me :D Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 imam i ja x530 i ne morash seci kablove samo odi na buvljak i kupi nastavke ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts