Child Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Svaka chast gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 cestitke Miletu glavonji na pobedi, i sve pohvale ostalima koji su odlicno odigrali, howwedo, srle, padash... a u najvece razocarenje bih stavio mizu od kojeg sam vise ocekivao :( De sam ja u svoj toj prici?!?! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Gj Mile :) I tebi wolfe prvi put da malo vise doguras okaceni replaysi ili kako vec : Edited June 4, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Gde su reps?Bice da sam dzabe ubijao heroje ghost-u na eswc-delu foruma! http://www.clubforum.org/replays.rar Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Jbt, kako Ghost okruzhuje, znachi ne verujem... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Turnir je bio odlican, dobro druzenje i sve :). Svaka cast Miletu, ali i Zabi, Wolfyju, Srletu i svima ostalima ^^ Sve u svemu treba vise turnira da se organizuje :) edit: zaboravih da kazem da je odlicno bilo sto su organizatori prihvatili sugestije igraca, i stavili winner/loser od treceg kola Edited June 4, 2007 by Humba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 De sam ja u svoj toj prici?!?! e da i ti si razocarao, ocekivao sam te u finalu [:(!] Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 da spomenem samo wolfa(ferala) extra je odigro tur. sve partije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Vladicini utisci :))) #1 hmm malo je bilo glupi ko sto je highli napomenio sto pola tura ima winer loser pola nema pola ima da spustis mapu pola nema :) mislim glupost ili ima sve vreme ili nema #2 razocarenja miza na prvom mestu a i rista na drugom miza prvo jel decko igra mnogo i igra dobro ne znam sta mu bude na lanu jos je poneo i misa i tastaturu i sve ping 0 vamo tamo ne znam a i riki sam mislio da ce vise uraditi gledajuci da jeste dosta igrao vezbao mislim svakako dovoljno da dobije wolfija nista protiv decka ali mislim da je sitna riba za ristu realno ali jebiga #3svaka cast miletu macki nisam sumnjao u njega :D:) #4 srle je nobara :) polomio sam ga u customu posle pazi na sekund sam se zabrinuo jebote srle ako me dobije koja je svrha zivota :) i svega hehe ali fala bogu to se nije desilo svaka mu cast za uspeh na turniru :) sve u svemu dobro je bilo :) i mogli bi neki tur mi da napravimo a da nije eswc wcg i tako to ... :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Vladica buljanfer, srle ga prebio, svi smo gledali Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 sitna riba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Jbt, kako Ghost okruzhuje, znachi ne verujem... A jeeeeeste sad... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Svaka cast mile, jebem li vam supicu kako me niko nije obavestio? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 samo je spominjano u 200 topica na forumu.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Najbolje da ce goga da gleda 200 topica... trebalo je samo u jednom da bude spomenuto Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Cestitke miletu . Zao mi je sto nisam mogao da dodjem jbga morao sam da radim bash taj dan kako se poklopilo a bas sam zeleo da dodjem . Kontam da vam je bilo do jaja :))) Vidim i Ristica je bio , jel uradio nesto:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Cestitke miletu . Zao mi je sto nisam mogao da dodjem jbga morao sam da radim bash taj dan kako se poklopilo a bas sam zeleo da dodjem . Kontam da vam je bilo do jaja :))) Vidim i Ristica je bio , jel uradio nesto:D jeste, pojeo je pljeskavicu oko 12 sati Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 jeste, pojeo je pljeskavicu oko 12 sati IMBA! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 jeste, pojeo je pljeskavicu oko 12 sati Hahha ! Des ristice kralju jel si se to vratio wc-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Hahha ! Des ristice kralju jel si se to vratio wc-u :) jok, sad igram pes Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 PES Do jaja , jel is dobar makar upola kao u waru ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 nije, kesa je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ima vremena bice on gosu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 jeste, pojeo je pljeskavicu oko 12 sati Nije je pojeo, bacio je vise od pola Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadImba Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 P.S novi sam ovde,tako da odma pitam sta je znacilo ono na replay sv i gw... sweet vs cube.aca Howedo je odigrao extra stvarno..svaka mu cast.Sweet takodje,rista :( na domaci replay je bilo osvojice rista ali nista,izgleda da je njemu bilo najvaznije pojesti pljeskavicu. :D P.S novi sam ovde,tako da odma pitam sta je znacilo ono na replay sv i gw... sweet vs cube.aca Howedo je odigrao extra stvarno..svaka mu cast.Sweet takodje,rista :( na domaci replay je bilo osvojice rista ali nista,izgleda da je njemu bilo najvaznije pojesti pljeskavicu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts