exile Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Ima li mozda zainteresovanih za ovo chudo? Imam dosta stvari za njega, jedno 5 igara (koliko se secam, Extreme G, James Bond, Formula 1, pogledacu posle jos sta imam), 2 dzojpeda sa rumble pack-ovima (ono sto trese joypad jelte ), i memorijsku karticu jednu, + imam pravi pravcati volan sa sve menjachem i papuchicama dole sa gasom i kochnicom, iiii ja mislim da je to sve :) Naravno sve radi kako treba, nista nije sjebano niti izdrndano/iskvareno. Ako ima zainteresovanih nek mi se jave :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Koliko para? Ako imash Mario Racing mozhda bih uzeo :) tj. to je jedina igrica koja neshto valja Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Ne znam jos koliko kesha, ako bude bio neko ozbiljan da uzme sve dogovoricemo se lako :) Volan inace moze da se prikljuchi i za Sony Gay Station, ima i taj prikljuchak pored tog za nintendo 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 EX1LE baci sta imas od naslova za njega treba mi konzola za kolekciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Evo popodne chim dodjem sa faxa cu da napishem sve sta ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Evo ovako, ima sledece stvari: Extreme G Star Wars: Shadows Of The Empire James Bond: Golden Eye F1 World Grand Prix Secam se da sam imao i jos jednu igru sa trkama, slicnu Extreme G-u, samo ne znam gde mi je izgleda... Od ostalih stvari kao sto sam vec naveo tu su dva dzojpeda, 2 rumble pack-a za dzojpede i jedan controller pak za snimanje pozicije + veliki volan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 E paz ovako imam ja nintendo 64 ali mi je pao sa stepenica pre 3-4 godine i neradi videcu da ga namestim pa cu ti javim, ako neuspem da namestim uzimam sigurno u svakom slucaju cool igre imas BonD i Star wars su zakon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Pa ajde, kad ces to da vidis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Sutra popodne ti javljam na PM.aj poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts