fatboy Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Evo po netu sve sta sam pokebao pa C/P ovde u jedan topic, ima par bash priceless: "...a ovo je ministar Djelitj! ....kul kul, aj daj sad nekog poznatog..." "Eh, šta bi narod voleo... i ja bih voleo da mi je ovoliki... ali nije." "hmmm, hocu li stici kuci na poslednju epizodu Twin Peaksa?" "hmmm, da vidimo, jacu becku.... a ja biftek hmmm.... ...e ja bih lososa mljac..." "....97....98....99..... 100! Ko se nije sakrio magarac je bio !!!" "grrrrrrr, Ahtisari !!!" "uf uf.... zaboravio sam "Stopka"..." "... i doneli ste mi album i slicice Ninja Kornjacha, ihihiiii !!!" "JEBOTE, MRDA! Stvarno je ZHIV !!!" Edited May 18, 2007 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Bilo! http://forum.klanrur.rs/index.php?s...4472&st=140 Edited May 18, 2007 by VEGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 "Marijaaaaa !!! Ozheni meeeee !!!" "Za mene je kod devojke najbitnija sofisticiranost, šarm... a sve to vidim u tebi..." "...kad si srecan lupi dlanom ti o dlan..." "Gle? Sta ces ti ovde, MISHU?" i za kraj jedan nesrpski :) " halo Bing! Kako brat? Vidi, imam novi Ferrarijev bolid, sezona 2006/07! Cijena! Dakako, prava sitnica!" Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 rofl FAKIN mao ! Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 VAŽNO: sva diskusija o politici preusmerava se OVAMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts