tozovac Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 pozdrav za sve na forumu,zovem se Jovan. Oadvno nisam igrao cs pa mi se vratila želja da ga opet igram,vidim da imamo non steam i steam srevera pa me interesuje šta mi je sve potrebno da bi igrao na steam serveru jel koliko sam izvalio da na non steam serveru ima šifraša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 imas sifrasa i na stim i na non stim :D a stim to ti je original kanter :D kosta te oko 10 dolara preko neta moze da se kupi uz kreditnu karticu :D hvala nema na cemu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozovac Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 znači ne treba mi half life instaliran na kompu,ja kad budem kreditnom kupio steam account u tih 500mb što treba da se skine je sve što treba da se igra,i dali trebaju neki pečevi da se skidaju ili će se to sve samo instalirati? Hvala u napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 kada kupis steam, ti u stvari na svom accountu kupis "licencu" za odredjenu igru, u ovom slucaju cs 1.6 sve sto ti treba je steam sa cs-om, ulogujes se na svoj account na kome si kupio cs, sve se samo updatuje i mozes da igras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 sve ti je ovde recheno > > > > > > http://www.kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?t=1493 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts