kobrica2004 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Evo jos ovo od mene i stvarno sad vidim zasto neki pricaju da su cs igraci naj veci retardaci svaka cast izuzetcima , evo zasto ovo kazem iscimao sam se da napravim jak turnir i svima ugodim napravio fond nagrada 37.500 + mouse pad(exec mat razer)+ 5 majci , ali ipak to nekome nije bilo dovoljno pa je morao da ukrade 1 misa inteli mouse 3.0 i 1 novog microsoft misa i 4 para slusalica 2 labtec 1 philips 1sigma . Vise nego dovoljno da ja vise nikad ne napravim tunrinr.Iz svega odmah izuzimam momke iz nisa jer su vise nego korektni bili a mislim da sam i ja prema njima nismo imali ni naj manji konflikt osim onog na pocetku trurnira ali ne mojom krivicom ,nemoj da se neko nadje prozvanim za ovo ukradeno ali taj koji je ukrao neka mu je za sanduk .Hvala vam svima sto ste dosli na turnir meni je bilo super koliko i vama... HF onima koji su jos ludi kao sto sam ja bio da organizuju turnire i prave sebi gubitak od 15.000 din :( !!!!!!!!! Izvinjavam se ako necijeg demoa nema ali sve sam sam kontrolisao tako da nisam bas hobotnica ,ali mislim da nema samo 1 demoa . 1Grupa 2Grupa Grupa3 Grupa 4 1/4.1/2 finale Rezultati Grupa A PaK vs CPU 16-12 sr7 vs N 16-10 sr7 vs CPU 1 -16 PaK vs N 16-0 PaK vs sr7 16-2 N vs CPU 8 - 16 1.PaK 2CPU Grupa B Veritas vs FiD 16-8 Glorija vs Pcelice 0 - 16 Veritas vs Pcelice 16-2 Glorija vs FiD 16-9 Glorija vs Veritas 16-5 FiD vs Pcelice 16-9 Grupa C Kg-Gaming vs zhtroops 16-14 MHG vs Kg-gaming.kid's 16-8 Kg-gaming vs mhg 14-16 zhtroops vs kg-gaming.kids 16-2 kg-gaming vs kg-gaming.kids 16-4 zhtroops vs mhg 11-16 Grupa D Disturbed vs broterhood 11-16 virutal force vs Distubed 14-16 Virtual force vs brootherhood 16-13 1/4 kg-gaming vs brootherhood 12-16 virtual force vs mhg 16-8 veritas vs cpu 16-10 pak vs glorija 5-16 1/2 veritas vs glorija 8-16 virutal force vs brotherhood 16-10 Finale glorija vs virtual force 16-7 za 3 mesto veritas vs brotherhood 16-13 Edited May 13, 2007 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 a gde su demoi ? stvarno ne vidim... :D Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 neko ih ukro :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 neko ih ukro :D e bas to !! evo ulodujem grupu po grupu Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 lepo odradjen posao.. skinuto :D Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 extra organizacija turnira, bravo za kobricu, svaka pohvala. samo nije trebao da se igra jebeni cbble :PP stigli i demoi :D gj Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) gg skidam demoe cim namestim komp kuci :( namesio sam komp yeah !! skidam demoe cya u vrbasu drugari Edited May 14, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ocete opet da mixujete ?! da pucate malo vishlje od 3. mesta :D ?! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 jebiga uber mixitj ne moze da bude za vrbas nisam tu tako da gl deJane i drugari ps karas ako idesh upucaj ih sve Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ahahaha ;;;8 Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Pa nisi hobotnica nego kobrica, ako si nekog naljutio na turu otprilike ce biti da u tom grmu lezi konj, mada Dejan Lu je poznat u NS-u da zabada po igraonicama [:D] Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ofc naucio me cale leva ruka desni dzep [:D] Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Lu mislio sam na cs [:D] [:D] [:D] [:D] Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 a mozak mu ne radi pa se odao :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Kad se previse druzim sa Markom [:D] Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRk Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Kad se previse druzim sa Markom [:D] cccc, znaci tako stvari stoje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts