BongoBuda Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) Pozdrav svima, Imam cudan problem sa CS-om. Kretanje nije normalno, kao da klizim, jednostavno nije upravljivo. Npr. krecem se levo, pustim taster, ali nastavljam da se krecem. Kao da sam na ledu. To se desava u svim pravcima. Igram sa sensom podesenim na 1, ali ponekad kao da je na 5 ili 6. Da vas ne bi bunilo, problem je u kretanju sa tastaturom, a ne misem, iako mi na pocetku to nije tako delovalo. Kao da lebdim ili se krecem po nekoj vodi-ledu, ne znam ni sam kako da objasnim. Steam mi od pocetka tako radi, vise puta sam ga reinstalirao i opet se desava isto. Cak sam i WinXp ponovo instalirao (pre toga formatirao disk), promenio drivere i za graficku i misa, promenio 3 tastature, 2 misa, podlogu, probao ne znam ni sam koliko configa, podesavao u samom OS-u brzinu i misa i tastature, probao i bez drivera za misa i opet nista ne pomaze. Sve sto mi je palo ma pamet, cak i instalaciju Steam-a na "go" sistem. I omega i ati drivere...i sa i bez firewall-a i AV-a. Danas sam ga "ubio" i instalirao non steam samo iz razloga da vidim da li radi sve kako treba, i naravno sve je bilo OK. U cemu moze da bude problem, da li se neko susretao sa ovim problemom? WinXp sp2 logitech mx 500 i 518 jedna microsoft-ova tastatura i 2 logitech-ove Amd Burton 2500+ ati 9600 xt Hvala unapred Ivan Edited May 11, 2007 by Bongo Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Mozda zvuci glupo,ali probaj sa driverima za DirectX,to je kod mene bio problem Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BongoBuda Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 Mozda zvuci glupo,ali probaj sa driverima za DirectX,to je kod mene bio problem Uopste nije glupo, probacu. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Mozda zvuci glupo,ali probaj sa driverima za DirectX,to je kod mene bio problem drajveri za direct X ? sta je to ? koliko znam direct X je direct X kakvi drajveri za direct X ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BongoBuda Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Update-ovao sam i DirectX, nista nije pomoglo. Sad je i kamera pocela da mi baguje, kad zaginem (sto je jako retko ), "baci" me bzv. negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 To je steam problem, nije do tvog kompa i to chini mi se da se deshava iskljuchivo na amd/ati kombinaciji, tj barem je meni tako bilo sa a64 3200+ i x800 a na d915 i 7900gs mi se nije ni jednom pojavio taj problem. Bilo je neko reshenje koje kao sredjuje taj problem, neka nebuloza sa menjanjem jezika i brisanjem nekih fajlova ali meni to svojevremeno nije pomoglo. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
BongoBuda Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Ajde molim te, ako iskopas to resenje, javi. Da i to probam. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem... Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Reinstaliraj drajvere za graficky. Pre mesec dana sam imao isti problem i to je pomoglo Poz i respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BongoBuda Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Reinstaliraj drajvere za graficky. Pre mesec dana sam imao isti problem i to je pomoglo Poz i respect Reinstalirao sam (probao i Omega i starije i najnovije Ati) i nista nije pomoglo. Juce sam promenio i napajanje, pa cu danas ponovo da instaliram Steam. Videcemo. Pozz Hvala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 mom drugu se to desavalo promenio je ram i radilo je kako treba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BongoBuda Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Resio sam problem, tj., bar za sada radi kako treba. Da ne ureknem! Format C:, novo napajanje, vratio sam stare drivere (koji su dosli sa karticom) i sad radi. U cemu je bio problem ne znam. Hvala svima jos jednom. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpBGD Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 resenje je da se stavi steam na LOW u task manageru.Nekima je to pomoglo.Probaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts