Jump to content

Problem sa Steam-om

Recommended Posts

Pozdrav svima,

Imam cudan problem sa CS-om. Kretanje nije normalno, kao da klizim, jednostavno nije upravljivo. Npr. krecem se levo, pustim taster, ali nastavljam da se krecem. Kao da sam na ledu. To se desava u svim pravcima. Igram sa sensom podesenim na 1, ali ponekad kao da je na 5 ili 6. Da vas ne bi bunilo, problem je u kretanju sa tastaturom, a ne misem, iako mi na pocetku to nije tako delovalo. Kao da lebdim ili se krecem po nekoj vodi-ledu, ne znam ni sam kako da objasnim.

Steam mi od pocetka tako radi, vise puta sam ga reinstalirao i opet se desava isto. Cak sam i WinXp ponovo instalirao (pre toga formatirao disk), promenio drivere i za graficku i misa, promenio 3 tastature, 2 misa, podlogu, probao ne znam ni sam koliko configa, podesavao u samom OS-u brzinu i misa i tastature, probao i bez drivera za misa i opet nista ne pomaze. Sve sto mi je palo ma pamet, cak i instalaciju Steam-a na "go" sistem. I omega i ati drivere...i sa i bez firewall-a i AV-a.

Danas sam ga "ubio" i instalirao non steam samo iz razloga da vidim da li radi sve kako treba, i naravno sve je bilo OK.

U cemu moze da bude problem, da li se neko susretao sa ovim problemom?

WinXp sp2

logitech mx 500 i 518

jedna microsoft-ova tastatura i 2 logitech-ove

Amd Burton 2500+

ati 9600 xt

Hvala unapred

Ivan

Edited by Bongo Buda

Mozda zvuci glupo,ali probaj sa driverima za DirectX,to je kod mene bio problem

drajveri za direct X ? sta je to ? koliko znam direct X je direct X kakvi drajveri za direct X ?

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

To je steam problem, nije do tvog kompa i to chini mi se da se deshava iskljuchivo na amd/ati kombinaciji, tj barem je meni tako bilo sa a64 3200+ i x800 a na d915 i 7900gs mi se nije ni jednom pojavio taj problem.

Bilo je neko reshenje koje kao sredjuje taj problem, neka nebuloza sa menjanjem jezika i brisanjem nekih fajlova ali meni to svojevremeno nije pomoglo.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Reinstaliraj drajvere za graficky. Pre mesec dana sam imao isti problem i to je pomoglo

Poz i respect

Reinstalirao sam (probao i Omega i starije i najnovije Ati) i nista nije pomoglo. Juce sam promenio i napajanje, pa cu danas ponovo da instaliram Steam. Videcemo.

Pozz

Hvala svima

• 2 weeks later...