klaskee Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 mozga sa!? ochiju bez!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) nisam tjorav , bar ne josh mislim da me niste razumeli ... hteo sam da se izbace kompletni rezultati poshto su izostavljena neka chetvrt finala i polu finale jedno (ako nisam stvarno tjorav) a i hteo sam da imam sve rez. u jednom postu da ih ne skupljam po celom topiku ... Edited May 13, 2007 by roots.protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpuK.O. Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 darkooooooooooooooooooooooo vrati tu granu hahahahahhaahhahaMa da je samo grana!!!!!!:)Sto ulazi u frku kad je slabija?!?!!Brate samo mi jedno nije jasno,odakle vama toliiiikkkooooo dobre picke?!!?!Do jaja je bilo,ali ovi cigani sto kradu...Stvarno ste paceri,decko je sve ispostovao,osim crne guarane.KOJA CRNA GUARANA?!?!?! :)Sto puta ti govorim,istresi ih zajedno sve iz gaca nemozes da im nadjes 10 maraka,prave sprdnju da bi se proslavili!!!!U Nis-u se sudi po seritskom zakonu,otsecamo ruke za kradju ili mu uzmes troduplo,zasta se ja inace zalazem, pa namerno ostavljam mob da ga neko digne:)Vidimo se.Ali mi je najvise lrivo za pcelice,likovi oprali gloriju 16-0 i ispali,jbg,bice bolje!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRk Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) ide po lapovi i krade grane hehe kleptoman i usput plasi prolaznike :D Edited May 13, 2007 by mRk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) darkooooooooooooooooooooooo vrati tu granu hahahahahhaahhaha talijan - gospodjo da li primate u bulju...hahahahahhahahahahahahahahaha kobrice - skote nosati majke ti ga :D ostali - bilo je do jaja samo mi je krivo sto nismo igrali sa kg-gejminGom :D ahahaahah GOSPODJOO :D dobar vam ovaj komp iz koje godine je ? 1850 .... GOSPODJA : molim vas pomerite se sa saltera zvacu miliciju ( countere )... eno ih kod autobuske stekaju se znash na kog mislim :D ME :D : odakle da se pomerim sa sanka ? daj bre neko pivo da popijemo ovde ! :D extra tur svaka cast kobrice ... sale krvav si :) vidimo se poz btw zamalo da zavrsimo u tVorza ( popcorn ) :D hhahaha Edited May 13, 2007 by UNKNOWN TALIJAN Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 joj bozes sad se probudih dobar tur i organizacija ali bratee daleko chega smo se mi nagledali u povratku o bze ps svaka chast liku koji je ischupao granu bash si pro Quote http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 nas je u lapovu zena iz jagodine castila sa grickalicama i cigarama (400 din) toliko smo bili jadni :D:D:D GG kobrice za tur GG svima sa kojima smo igrali Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 gj dejane sry milane ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts