VlaSta Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Imam neki Rc buggy al nemogu da nadjem gorivo za njega pa ako neko zna de da ga nabavim bilo bi cool jer sam sto posto neupucen gde to ima ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 ima jedna prodavnica u strahinica bana u podrumu sa desne strane kad krenes o od kalisa oni sigurno imaju ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VlaSta Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 provericu fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ima jedna prodavnica u strahinica bana u podrumu sa desne strane kad krenes o od kalisa oni sigurno imaju ja mislio ti ga zezas:) kolki ti je taj buggy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VlaSta Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 50 santima Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ja mislio ti ga zezas:) kolki ti je taj buggy? ne ozbiljan sam i ja nisam mogo da verujem ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts