ubizza Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 ljudi imam adsl sezampro 256/64... imao sam do skoro ping od 60 do 80 i ne znam zbog cega ping naglo skocio na 100-150... ne znam do cega je..(ima neko neku ideju?) koje komande se kucaju u konzolu kako bi kolko tolko uticale da se smanji ping? totalni sam laik za cs nemojte da se smejete ako sam nesto lupio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) rate 16000 cl_cmdrate 51 cl_updaterate 51 ili rate 10000 cl_cmdrate 30 cl_updaterate 30 i ping ce ti biti 45-60 tako je meni na 256/64 Edited April 27, 2007 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubizza Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 rate 16000 cl_cmdrate 51 cl_updaterate 51 ili rate 10000 cl_cmdrate 30 cl_updaterate 30 i ping ce ti biti 45-60 tako je meni na 256/64 kucao sam i jedno i drugo i ne menja se nesto posebno... kazite mi da li jos neko ima problem sa sezamom i cs-om? jel sezam ima agregaciju ili sta vec? sta jos moze da utice na ping? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 do sezama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 teshke ne mora sezam direktno da bude kriv jbt ... svaki provajder se razlikuje .. al i svako mesto gde si nakacen se razlikuje... ako ti je naglo skocio ping ili a) ti je stvarno sezam sjebao nesto b) su nakacili jos ljudi na vec prebukiranu centralu i tebe tako sjebali naravno ako u medjuvremenu ti nisi ista menjao oko konfiguracije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 pa znam ja to al pitanje je bilo jel do konekcije ili do csa a to sezam je napisano cisto onako mislio je na konekciju tako da je do konekcije kakva god da je ... ccc xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Iskljuchivo zavisi od servera na koji si se nakachio...imam isti paket i razlichite rezultate..na ewireless serveru imam konstantno od 70 do 110 latency nekad se smanji dok na gonetu imam 50-65.... takodje se slazem da zavisi od opterecenja centrale na kojoj si...jer na pochetku kada sam pochinjao sa adsl-om imao sam ping svuda po maximalno 50!!! zashto mora da cmd rate bude manji od 60 preko adsl-a? ovo je pitanje nije ironija! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ne mora moji drugari igraju na 101 101 25000 sa adsl 768 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 iz tvog posta znachi da veca brzina to reshava a? Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 pa naravno ;) znam i decka sto ima 2mb/s pa mu je latensi 7-10 :D tako da :D veca brzina :D sve resava ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ako si ozbiljan,glup si,a ako se zajebavas,smaras...ti biraj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ja imam ADSL 512/128 tekekom srbija i zanimam me koje rate-ove treba da stavim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 rate 25000 cl_cmdbackup 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ako si ozbiljan,glup si,a ako se zajebavas,smaras...ti biraj... a kome je ovo upuceno?? anyway...bem ti drzavu i internet njen! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Kaliju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 ne razumem te lesko :D pojasni mi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Pa ping ti zavisi do neke brzine 256 recimo...a preko toga je sve isto... Tj,ja sa 256kb,i lik sa 100mb cemo imati isti ping,ako se nalazimo jedan blizu drugog... Ne znam da li sam mogao sad komplikovanije da objasnim:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 lol za ovaj post gore hahahaha! anyway...zavisi od dosta stvari ali mislim da je server najbitniji. Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Daj bože da bude nešto od toga. Upravo sada igram Starcraft po ko zna koji put i ne mogu da vjerujem kako su scenaristi dobro odradili posao. Definitivno najbolja SF priča ikada napisana. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Pa ping ti zavisi do neke brzine 256 recimo...a preko toga je sve isto... Tj,ja sa 256kb,i lik sa 100mb cemo imati isti ping,ako se nalazimo jedan blizu drugog... Ne znam da li sam mogao sad komplikovanije da objasnim:))) paaaaaaa ne znam :D u praksi se pokazalo drugacije :D ortak ima 256 raspada mu se ping :D ovaj koji ima 2mb/s ima extra latensi :D jebem li ga :D micim u pravu si :D za kanter ti ne treba vise od 256 :D ali :D kazem :D u praksi nije tako :D barem u srbiji :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 fazon je u tome sto treba imati dovoljno dobar net da izdrzi ratove koje vuces recimo na 64Kb/s(kilobita) sto je negde oko 8 KB(kilobajta) pravog downloada da igras na 101 101 25000 ratove ne mozes jer ce ti in u cs biti iznad 8 tako da ces samim tim imati preopterecenje i lag ... a sad ako imas 1024Kb/s imas dl od 128KB/s mozes da vuces te ratove jer moze da ih podrzi ta tvoja konekcija i isto tako za upload :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Pa kako ja onda sa 256kb/s igram na 101 101 25000 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 (edited) pa sracunaj :D ja sam samo rekao 1024Kbs odokativno moze i 256Kb/s jer ti je moguci download 32KB/s a treba ti 10-12 na te ratove da radi kako treba ... meni radi i na 128Kb/s ... xD Edited May 5, 2007 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 PROTOK NEMA VEZE SA PINGOM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 e ljudi ajde da pitam ovde....ortak ima 256 adsla kod beotela je, na nasem serveru ima ping preko 900 o cemu se radi? ima li pomoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts