Jump to content

Portovi za win 2003 server

toki

Recommended Posts

Zna li neko da kaze kako da podesim portove na win 2003 server kako bi se konektovao na CS server(e)?Ne mozemo nikako da se konektujemo...CS je instaliran na XP a preko win 2003 se konektujemo na internet.Sve je bilo u redu dok se nije instalirao 2003 server i nakon toga konekcija CS-a na bilo koji server je nemoguca!Jednostavno ne registruje Nikakvu konekciju!Dali neko moze da mi pomogne?Vec sam bio postavio slicno pitanje ali....nazalost nisam dobio nikakav odgovor.Valjda se neko razume u tu ˝problematiku˝?Hvala unapred

Zna li neko da kaze kako da podesim portove na win 2003 server kako bi se konektovao na CS server(e)?Ne mozemo nikako da se konektujemo...CS je instaliran na XP a preko win 2003 se konektujemo na internet.Sve je bilo u redu dok se nije instalirao 2003 server i nakon toga konekcija CS-a na bilo koji server je nemoguca!Jednostavno ne registruje Nikakvu konekciju!Dali neko moze da mi pomogne?Vec sam bio postavio slicno pitanje ali....nazalost nisam dobio nikakav odgovor.Valjda se neko razume u tu ˝problematiku˝?Hvala unapred

dali si pokusao da ugasis fire wall ?

kako podesavas internet konekciju ? na serveru imas 2 mrezne kartice ?ili ide preko rutera ? ako ide preko rutera onda server nema nikakve veze sa tim a ako ide preko mreznih kartica ugasi firewall sheruj konekciju i to bi bilo to isto to imam i ja u mom lokalu pozdrav

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?