Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ccc kakvi ste defetisti, ne potcenjujte sebe tako lako:)...evo kole i ja cemo da smislimo nesto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 sta ima da se smislja, zar je poenta da pobedish ili da se "zarakijash, al ostanesh zhiv"? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 poenta je da pobedis, a da se ne napijes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ili barem da izgledash da nisi pijan:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 poenta je da pobedis, a da se ne napijes! pa, da je ovo neki nauka forum sad bi krenuo pricu o nekom teorijskom gelu/kashi koji ima 2 aktivne suspstance, 1. je da se sporo vari i ostaje dugo u zheludcu, a 2. je ili 2a. - enzim koji neutralishe alkohol ili 2b. nesto sto apsorbuje alk, chini ga inertnim i onemogucuje njegovu apsorpciju u digestivnom traktu,... i onda kad se nahusash te kashe da sat dva sav alk koji popijesh nema dejstvo...mada meni je to kontraproduktivno...alk se pije da se uradish, ako je to od male kolichine - super, ako je od velike - opet super. tuga je kad se od velike kolichine ne napijesh jer to ponistava svrhu napijanja...bar u mojim ochima =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 pa, da je ovo neki nauka forum sad bi krenuo pricu o nekom teorijskom gelu/kashi koji ima 2 aktivne suspstance, 1. je da se sporo vari i ostaje dugo u zheludcu, a 2. je ili 2a. - enzim koji neutralishe alkohol ili 2b. nesto sto apsorbuje alk, chini ga inertnim i onemogucuje njegovu apsorpciju u digestivnom traktu,... i onda kad se nahusash te kashe da sat dva sav alk koji popijesh nema dejstvo.. e to je vec onaj pravi kole:)...kako bi rekao dexter..."there is only one true force...science!" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 iscpeash ko zna koliko rakije.. odesh posle toga odma ispeglash se i to je to ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 hehehe rakijada :)) a pesmu peva mara i lole: volim zenu i rakiju pobro :) owned Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 nema peglanja,ne sme da udaljava sa stola u toku takmicanja... svako pegliranje ili unesvescavanje u toku takmicinja povlaci disfalifikaciju.. kada se zavrsi onda moze da se peglira.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 nema peglanja,ne sme da udaljava sa stola u toku takmicanja... svako pegliranje ili unesvescavanje u toku takmicinja povlaci disfalifikaciju.. kada se zavrsi onda moze da se peglira.. chek, ti tipa zveknesh 30 komata i posle koliko josh chekash? tipa kad smesh da palish do wc-a da se ispeglash :-) anyways ja se za rodj pre 3 nedelje nalio ko kreten u roku od pola sata.. posle nisam znao za sebe i da me nisu naterali da peglam riknuo bi.. jer mi bio zheludac pun vodke koja se josh nije "svarila" :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Mozas ti da ustanes i odes do WC, niko ti ne brani ali nisi vise u takmicenju. A u duhu fer igre takmicari obrcu jedno svinjce ili dva da bi izbegli "On je jeo pred takmicenje kao stoka i zato je pobedio". A nagrade sta znam, pocasna titula na RUR forumu ? Simbolicna medalja/statueta/pehar ? Ako bude medalje/pehara onda mora i ponavljanje sledece godine , pobednik brani titulu , hehheehe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 pa nagrada je sto se odvalis:) eto, ja pretprosle godine dogurah (sreca te se izvukoh:)) do faze alkoholisanja gde ti treba bas mnooogo da bi se napio i jedino sto moze da se izvuce iz toga je da je to do jaja skupo i da ce pre da ti bude muka nego sto ce da krene da ti se manta, tako da i ne mozes da se napijes u stvari...tako da, sa ovim iskustvom, apsolutno zavidim likovima koji se odvale od jedne flajke piva:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 tako da, sa ovim iskustvom, apsolutno zavidim likovima koji se odvale od jedne flajke piva:) t.r. ja sad kao pravim neku pauzu (s tim što sam se u petak prekinuo) ne bi' li se vratio u stanje da mi je 2-3 ture dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts