gruja Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 :))))))))))))))))))))) care Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Uploadujem pesmu. Editujem za ~15 minuta. http://rapidshare.com/files/24998728/Bugsy_Malone-_Original_Soundtrack_-_10_-_Paul_Williams_-_You_Give_A_Little_Love.mp3.html E tebra,ajde ako te ne mrzi uradi upload na ovom serveru , jer ovaj rapdishare me kao po obichaju zajebava,a stvarno zelim tu pesmu... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 btw i na b92 su reklamu skratili To je normalno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 nek mi se nasaftaju frule. Odlicna psovka :D. Eto vidite koji su to kompleksi =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 reklama nije losa, ali to je ponovo stara ideja. kao gistro koka kola promovise mir i ljubav:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ja mislim da zastava u stvari treba da ima pozitivan efekat,znash ono kao ujednimo se i budimo pozitivni i pijmo Koka Kolu :) Trebalo bi da naprave reklamu u kojoj se cheta i ustasha kolju i onda dolazim janez i onako diplomtaski im daje po flajku Kole i onda se svi kao zagrle i pevaju "Hej,Sloveni" ... :)))))) Mogu i da ih umoce u kocu, dzabe! Zaklali bi se na keca i ode firma u stecaj Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts