Jump to content

SmS poruke - clickatell account

wow-zaludjenik

Recommended Posts

Ovako, prodajem clickatell account sa trenutnim balance-om: 828.1 znaci u zavisnosti od mreze mozete poslati i do 1000.00 poruka na bilo koju mrezu u svetu i pritom mozete spoofovati broj posiljaoca ili mozete ukucati tekst koji hocete... Koriscenje je krajnje jednostavno preko html stranice i poruka stize istog momenta...

Cena je 3.500,00 dinara!

Pa ukoliko je neko zainteresovan ili ukoliko zeli blize informacije moze da mi se javi na kazandzija2010@yahoo.com

jedno zapažanje imam, onako, polusmešno... na stranim forumima koje s vremena na vreme overim, a uglavnom su američki ili britanski, svi imaju neko maltene strahopoštovanje prema adminima. ako neko nešto zasere, uvek mu ostali korisnici savetuju da to edituje dok još admini nisu videli; ne daj bože da se pojavi admin na nekom topiku, svi su manji od makovog zrna. za to vreme, na našim forumima ti svi govore kako zapravo treba da radiš svoj posao, a ako ih upozoriš ili im kažeš da nešto ne rade, sva je prilika da će te oterati u pičku materinu uz obavezni komentar "i banuj me, baš me briga".

@Ivan_, interesantno ti je zapazanje, ali kao sto rekoh zaista nemam vremena da se raspravljam i komentarisem vase komentare. Jednostvavno sam postavio oglas, ukoliko si zainteresovan javi se, ukoliko nisi iskuliraj i idi na neku drugu temu.

I boli me * ko si ti, meni su svi ljudi ovde isti... Ne razumem sta si hteo da kazes, ti si admin i sada ces banovati svakoga ko ti smeta ili ko kaze nesto sto se tebi ne svidja. I recite mi koja to pravila nisam ispostovao?

Pozdrav!

Xomi brate zaboravio si jos 50000 tachaka da stavish izmedju rechi, sta je bre ovo, samo 3 si stavio!!!11 :)

bte posle toliko vremena jos ne poznajes moj stil...pa uvek je bilo u pitanju samo tri tacke...samo su textovi bili opsirniji pa ti se cinilo da je vise...:)))

...hopes need smashing!_

• Create New...